L’Hospital de Manises celebra el seu desè aniversari al costat del primer nadó nascut a les seves instal·lacions

El Hospital de Manises celebra su décimo aniversario junto al primer bebé nacido en sus instalaciones.
El Hospital de Manises celebra su décimo aniversario junto al primer bebé nacido en sus instalaciones.

Post també disponible en: Castellano

El Hospital de Manises celebra su décimo aniversario junto al primer bebé nacido en sus instalaciones.
L’Hospital de Manises celebra el seu desè aniversari al costat del primer nadó nascut a les seves instal·lacions.

L’Hospital de Manises ha bufat les espelmes del seu desè aniversari al costat de Mario, el primer nadó nascut a les seves instal·lacions el 10 de maig de 2009. Mario va néixer per part natural, amb 2,800kg de pes, i va romandre dos dies al costat dels seus pares en una habitació individual, servei en el qual Manises va ser pioner ja que fa una dècada les habitacions a les plantes de Maternitat dels hospitals valencians eren compartides.

L’acte ha comptat amb la participació del gerent de l’Hospital de Manises, Ricardo Trujillo, la directora Assistencial, María José Fas i María Victoria Garrido, directora d’Alta Inspecció Sanitària de la Conselleria de Sanitat, i el Comissionat del Departament. A més, han assistit tot l’equip mèdic que va participar en el naixement de Mario, encapçalats pel cap de servei de Ginecologia, Fernando Gil Raga. En aquests deu anys, el Departament de Salut de Manises ha atès més de 14.000 naixements, sent un referent en aquesta àrea amb l’aposta pel part natural i la primera Casa de Parts integrada en un hospital públic de la Comunitat Valenciana.

El 21 d’abril de 2009 arrencava la seva activitat a Manises el centre hospitalari a Consultes Externes i el 4 de maig amb Urgències i Hospitalització. Es creava així el departament de salut de Manises que des de llavors dóna cobertura i assistència sanitària, tant ambulatòria com domiciliària a través de l’hospital, els centres de salut, consultoris locals, centres d’especialitats i Hospital de Crònics situat a Mislata, a més de 193.000 persones de 14 localitats. En aquest període de temps l’Hospital ha consolidat un equip de més de 1.500 professionals centrats en l’assistència de qualitat al pacient i uns excel·lents indicadors en excel·lència i temps d’espera en consultes i temps d’espera.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*