L’Hospital de Manises guarda un minut de silenci en honor a les víctimes afectades pel coronavirus

Post també disponible en: Castellano

Este senyal de dol del Departament de Salut de Manises s’unix a les jornades de dol decretades per les autoritats

El moment ha tingut lloc tant en l’Hospital com en els Centres de Salut per a commemorar a totes les víctimes i afectats per la pandèmia

La crisi sanitària en què ens trobem i les vides que esta pandèmia s’ha cobrat, són les principals causes que han portat a les institucions a sumar-se al dol decretat per les autoritats per a commemorar a les víctimes i afectats pel coronavirus. El Departament de Salut de Manises ha volgut unir-se a este dol guardant un minut de silenci en l’Hospital i en la totalitat dels seus Centres de Salut, per a mostrar el seu suport i compromís amb les persones afectades per la pandèmia.

Ricardo Trujillo, Gerent del Departament de Salut de Manises hi ha assenyalat que “es necessari expressar este record per les vides que esta pandèmia s’ha cobrat, però també per totes aquelles persones que han patit la malaltia de prop i han perdut familiars o amics durant el període de la crisi sanitària. Per això volem fer un reconeixement públic i col·lectiu des de l’Hospital i tots els Centres de Salud”.

El personal de l’Hospital que han participat d’este senyal de dol són els sanitaris i professionals que des del principi de la crisi sanitària han estat en els diferents centres del Departament fent possible una atenció de qualitat tant a pacients positius per Covid-19 com a pacients de distintes patologies. Molts dels professionals del centre hospitalari s’han concentrat en l’entrada de l’Hospital guardant les mesures de seguretat, i altres ho han fet des dels seus llocs de treball.

El dol oficial a què se suma l’Hospital de Manises va començar el passat 27 de maig i s’estendrà fins al 6 de juny com han indicat les autoritats i la resta de les institucions. Junt amb el minut de silenci, la bandera situada a les portes de l’Hospital romandrà hissada a mitja asta com a senyal de suport i respecte a les víctimes i familiars afectats per la pandèmia.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*