L’Hospital de Manises instal·la màquines vending sense contacte físic amb l’usuari

Post també disponible en: Castellano

L’Hospital de Manises ha instal·lat en les zones d’espera i atenció al públic noves màquines vending adaptades a les necessitats d’higiene derivades de la pandèmia del Covid-19. A través d’una tecnologia “contacless” aquestes màquines expenedores eviten el contacte amb l’usuari contribuint així a minimitzar el possible risc de contagis. Beatriz Garrido, responsable de Serveis Generals, explica que “aquesta crisi sanitària ens ha imposat hàbits més higiènics a l’hora consumir. Per això, des del Departament de Salut de Manises hem apostat per la nova tecnologia de Delikia per a generar en les nostres instal·lacions un entorn més segur tant per als pacients com per als professionals que treballen en el centre hospitalari”.

Els dispositius recentment instal·lats funcionen amb unes botoneras que permeten adquirir els productes sense necessitat de tocar les màquines de manera física. “Els avanços tecnològics en aquests moments són més necessaris que mai ja que permeten adaptar les nostres instal·lacions a les noves necessitats de les persones que acudeixen a les nostres instal·lacions”, explica Beatriz Garrido.

A més, en sintonia amb aquest sistema, les màquines ofereixen també la possibilitat de realitzar el pagament a través de telèfon mòbil, evitant així la manipulació de targetes i diners en efectiu. Aquest mètode de pagament, que ja és comú en la majoria dels establiments, s’ha instal·lat ara com a mètode de pagament acostant la pantalla del dispositiu mòbil a les noves màquines expenedores.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*