L’Hospital de Manises rep el premi Empresa amb Ànima a l’excel·lència professional i humana en l’àmbit sanitari

Manises recibe el premio Empresa con Alma a la excelencia profesional y humana en el ámbito sanitario.
Manises recibe el premio Empresa con Alma a la excelencia profesional y humana en el ámbito sanitario.

Post també disponible en: Castellano

Manises recibe el premio Empresa con Alma a la excelencia profesional y humana en el ámbito sanitario.
L’Hospital de Manises rep el premi Empresa amb Ànima a l’excel·lència professional i humana en l’àmbit sanitari.

El Departament de Salut de Manises ha rebut el premi Empresa amb Ànima que concedeix ESSAT per la tasca que realitza el centre hospitalari en l’àmbit sanitari i per l’excel·lència professional i humana cap als pacients i familiars que cada dia passen per alguna de les àrees del Departament.

En l’acte han participat el director gerent del Departament de Salut de Manises, Ricardo Trujillo, i la directora general del Grup ESSAT, Irene Prieto. “Aquest reconeixement reforça la gran tasca que realitzen cada dia els 1.500 professionals del Departament de Salut de Manises per oferir la màxima excel·lència i servei als nostres pacients i el seu entorn, que són el veritable centre de la nostra activitat sanitària”, indica Ricardo Trujillo.

Reconeixement i acreditacions

L’Hospital de Manises és el centre sanitari públic amb més àrees acreditades per diferents normes de qualitat segons el Registre Autonòmic de Certificacions en Qualitat de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Així, el centre compta amb l’acreditació QH + 2 que atorga IDIS, la distinció EFQM 500 +, la màxima distinció que concedeix el Club Excel·lència en Gestió (CEG) i el model d’internacional de gestió de la qualitat més reconegut i estès a Europa . També, és l’únic departament que compta amb tots els seus centres de salut certificats amb el segell ISO 9001 i 14001, les principals àrees clíniques certificades també segons aquestes normes ISO. Així mateix, disposa del certificat de sensar com Hospital Segur.

El Departament de Salut de Manises també ha estat reconeguda com a finalistes en els premis Best in Class (BIC) 2018. També ha rebut, entre altres guardons, el premi Empresa Saludable 2017 en la categoria de Healthy Mind que organitza l’Observatori RH i el premi preveure 2017 que concedeix el Consell General de Relacions Industrials i Ciències del Treball per la trajectòria i bon fer en la prevenció de riscos laborals. A més, cal destacar que l’Hospital ha participat en el llibre “Organitzacions Saludables: Deu casos d’èxit”, ha rebut el premi nacional “Hospital Optimista” patrocinat per la fundació Atres Mitjana.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*