L’IES La Foia de Bunyol obre del 3 al 7 de setembre el termini de sol·licituds per a la FPB d’Indústries Alimentàries

Una imatge de l'IES La Foia de Bunyol.
Una imatge de l'IES La Foia de Bunyol.
Una imatge de l'IES La Foia de Bunyol.
Una imatge de l’IES La Foia de Bunyol.

Després d’un any en funcionament, el proper curs torna a obrir-se l’admissió per al més nou dels cicles de FP a l’IES La Foia de Bunyol, en la família professional d’Indústries Alimentàries. Es tracta d’una Formació Professional Bàsica de Segona Oportunitat, adreçada a joves entre 18 a 29 anys que no hagin finalitzat els estudis bàsics i es trobin en situació d’atur.

A més, s’està a l’espera de confirmació, per part de Conselleria d’Educació, que els requisits d’edat s’ampliïn lleugerament perquè puguin accedir aqullos que compleixin aquest any els 17 anys.

El procés d’admissió es desenvolupa entre els dies 3 i 7 de setembre. Per optar a una de les places, s’ha d’emplenar en primer lloc una sol·licitud online a la pàgina de Conselleria d’Educació, que s’ha de lliurar en les esmentades dates a l’institut.

És important ressaltar que, atès que aquest tipus de cicles té un caràcter específic, cal prèviament la inscripció en el Sistema de Garantia Juvenil. A aquest efecte, es pot obtenir assessorament en BUINSA.

A més, cal recordar que aquesta és una iniciativa conjunta de l’IES La Foia de Bunyol, l’Ajuntament de la localitat i BUINSA, en què participen empreses importants del sector establertes a la comarca, com Plats Preparats i Elaborats Carnis Medina.

En aquest sentit, continuen els treballs de coordinació que possibilitaran diferents vies de col·laboració: dotació material, accions formatives i desenvolupament de les pràctiques de formació.

Finalment, destacar que responsables de les empreses col·laboradores van manifestar que el cicle respon a una necessitat formativa de les seves activitats, de manera que entenen que facilitarà als estudiants participants disposar d’interessants oportunitats laborals a curt termini.

D’altra banda, a l’IES encara hi ha algunes places lliures per a cursar el cicle de grau mitjà d’Aprofitament i Conservació del Medi Natural.

Tota la informació a www.iesbunyol.com

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*