L’IVACE concedeix el 100% de les ajudes econòmiques sol·licitades per a millorar la competitivitat del polígon industrial ‘Mes de Tous’

El polígon industrial 'Mes de Tous' explica en l'actualitat amb una superfície de més de 780.000 metres quadrats.
El polígon industrial 'Mes de Tous' explica en l'actualitat amb una superfície de més de 780.000 metres quadrats.
El polígon industrial 'Mes de Tous' explica en l'actualitat amb una superfície de més de 780.000 metres quadrats.
El polígon industrial ‘Mes de Tous’ explica en l’actualitat amb una superfície de més de 780.000 metres quadrats.

 L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), organisme depenent de la Generalitat Valenciana, ha assignat a la Pobla de Vallbona el 100% de les ajudes econòmiques sol·licitades per a escometre millores en el polígon industrial ‘Mes de Tous’. En total són 332.717 euros, corresponents als anys 2018 i 2019.

L’IVACE ha concedit a l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona el 100% de la quantia sol·licitada en el seu projecte, que es dividia en quatre apartats: instal·lació de càmeres de videovigilància que estaran connectades a la Policia local; millores en l’enllumenat públic, que inclouen un increment en l’eficiència energètica; creació d’una eina web que tinga informació sobre les empreses assentades i les parcel·les disponibles, que també estarà connectada al mateix IVACE; i renovació en la senyalització viària i la identificació de carrers.

Tant Javier Nóvoa, edil d’Activitats Econòmiques en el consistori poblà, com Juan Aguilar, responsable de Serveis, s’han mostrat molt satisfets per la resposta rebuda des de l’IVACE: “La concessió d’aquestes ajudes ens permet escometre importants millores en el nostre polígon industrial de ‘Mas de Tous’, la qual cosa contribuirà a millorar la nostra competitivitat. A més, amb aquestes inversions resultarem més atractius per a empreses que estiguen interessades a assentar-se en aquesta comarca. Esperem que aquest polígon industrial tinga un impacte encara major en l’economia del nostre municipi, i siga un motor que genere molta més ocupació a la Pobla de Vallbona”.

Aguilar i Nóvoa han felicitat al personal que s’ha encarregat d’elaborar el projecte presentat davant l’IVACE, així com a la mateixa Generalitat Valenciana: “És d’agrair que el govern autonòmic aposte de debò per la modernització dels nostres polígons industrials, cosa que es demostra no solament amb paraules sinó dotant a aquest projecte d’una partida econòmica. D’altra banda, es demostra que l’elecció efectuada perquè se’ns oferira una assistència tècnica externa ha sigut encertada, ja que IVACE ens ha concedit el 100% de la subvenció sol·licitada”.

El polígon industrial ‘Mes de Tous’ explica en l’actualitat amb una superfície de més de 780.000 metres quadrats, situat en l’eixida 17-A de la carretera CV-35. Compte aproximadament 75 empreses, que donen ocupació a més de 500 treballadors. Personal tècnic i autoritats municipals consideren que l’impuls que rebrà aquest emplaçament, gràcies als més de 332.000 euros es que es s’invertiran, es pot experimentar un notable increment: “Una administració responsable és la que escomet iniciatives que afavoreixen la florida i l’expansió d’empreses, a través de la iniciativa privada. L’Ajuntament no pot donar ocupació a totes les persones en atur, però sí pot generar unes condicions favorables perquè s’incremente la producció i arriben noves empreses a la nostra localitat, i en aqueix sentit s’ha treballat quan sol·licitem les ajudes al IVACE”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*