Manises, nominat com a Millor Hospital en els premis Best in Class

Manises, nominado como Mejor Hospital en los premios Best in Class.
Manises, nominado como Mejor Hospital en los premios Best in Class.

Post també disponible en: Castellano

Manises, nominado como Mejor Hospital en los premios Best in Class.
Manises, nominat com a Millor Hospital en els premis Best in Class

El centre hospitalari també està nominat en l’especialitat de Ginecologia

L’Hospital de Manises ha rebut dues nominacions finalistes dels Premis Best in Class (BIC) en les categories Millor Hospital i en l’especialitat de Ginecologia, uns guardons promoguts per Gaseta Mèdica i la Càtedra d’Innovació i Gestió Sanitària de la Universitat Rei Juan Carlos . Aquests premis tenen com a objectiu reconèixer al millor hospital i als millors serveis i unitats sanitàries a Espanya que busquen l’excel·lència en l’atenció que presten als seus pacients.

Aquestes nominacions reforcen la tasca dels professionals del Departament de Salut de Manises ja que suposen un reconeixement a la tasca transversal i de servei en totes les seves àrees en matèria de qualitat assistencial i atenció centrada en el pacient. De fet, aquest any s’han presentat a aquests guardons 800 candidatures i participen 120 hospitals de tot Espanya.

L’activitat del Departament de Salut de Manises ja ha estat reconeguda en diferents edicions com a finalistes en els premis Best in Class (BIC). Així en 2017, va ser nominat com a finalistes en la categoria d’excel·lència en Atenció Primària, i també ha rebut mencions en els serveis de Digestiu, Nefrologia o RSC.

Reconeixement i certificacions

En l’àmbit de la gestió, l’Hospital de Manises és el centre sanitari públic amb més àrees acreditades per diferents normes de qualitat segons el Registre Autonòmic de Certificacions de Qualitat de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Així, el centre hospitalari compta amb l’acreditació QH + 2 que atorga IDIS, la distinció EFQM 500+, màxima distinció que concedeix el Club Excel·lència en Gestió. També és l’únic departament que compta amb tots els seus centres de salut certificats amb el segell ISO 9001 i 14001, a més de la totalitat d’activitats assistencials i no assistencials per a la prestació de serveis mèdic-sanitaris. Així mateix, disposa del certificat sensar com Hospital Segur.

L’Hospital de Manises també ha rebut, entre altres guardons, el premi Empresa Saludable 2017 que concedeix el Consell Generalitat de Relacions Industrials i Ciències del Treball per la trajectòria i bon fer en la prevenció de riscos laborals. A més, cal destacar que l’Hospital ha participat en el llibre “Organitzacions Saludables: Deu casos d’èxit”, i ha rebut el premi nacional Hospital Optimista patrocinat per la fundació Atresmedia.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*