Manos Unidas de Bunyol inicia la campanya “Contagia solidaritat per a acabar amb la fam” amb la benedicció de Sant Blai

Bendición de San Blas del pasado año.

Post també disponible en: Castellano

Per a comunicar la campanya, Manos Unidas de Bunyol en enguany tan complicat per la pandèmia recorda que sí que hi haurà benedicció dels Pa Sant Blai, serà el pròxim dia 3 de febrer abans i després de les eucaristies, encara que no serà amb aigua beneïda sinó amb el signe de la creu.

Per això la seua delegada a Bunyol, Amelia Galarza, ha remès el següent comunicat: “Des de Manos Unidas volem fer un reconeixement especial als forns de Bunyol, que ens van proveir en els anys anteriors, d’aquest deliciós dolç típic de la nostra gastronomia.

Amb aquesta activitat el grup de voluntaris de Manos Unidas de Bunyol, vam voler recuperar la Religiositat Popular de portar el Sant Blai a beneir, perquè el sant ens cuide la “gola; i al seu torn donar-li un sentit solidari de col·laborar amb un donatiu, per proporcionar PA aquells no tenen pa. Però aquest any 2021 per motius, ben coneguts de tots (higiene màxima, distància social, etc.) no és possible que portem a terme la venda dels Pa Sant Blai, a les parròquies Ntra. Sra. Dels Dolors i Sant Pere Apòstol, com era costum.

Però si ens agradaria que no olvidaseis que els comerços de Bunyol disposen de totes les mesures higièniques i de seguretat, perquè pugueu amb tota seguretat comprar i degustar aquest dolç. Per part de l’Església, dir a tots els devots i simpatitzants, que si hi haurà benedicció dels Pa Sant Blai, el proper dia 3 de febrer abans i després de les eucaristies. Està benedicció, no es farà utilitzant l’aigua de l’aspersió, sinó que es llegirà una oració pròpia de Sant Blai i posterior benedicció amb el signe de la creu”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*