María José Marco congrega 400 elianers en la seua presentació com a candidata a alcaldessa pel PP

Asistentes a la presentación.
Asistentes a la presentación.

Post també disponible en: Castellano

Asistentes a la presentación.
Assistents a la presentació.

“Més de 400 veïns de l’Eliana van acompanyar a Maria José Marco en la seva presentació com a candidata a l’alcaldia de l’Elianaen les properes eleccions municipals del dia 26 de maig”, segons han informat fonts de la formació.

“Acompanyada per Jaume Bronchud, conegut presentador de Llevant Televisió i Mari Carmen Contelles Vicesecretaria General del Partit Popular de la Comunitat Valenciana i Portaveu a la Diputació de València, María José Marco va agrair a tots els veïns ia tota la societat civil, gairebé totes les associacions locals estaven representades, la calor i el suport que està rebent des que va adquirir la responsabilitat de ser la candidata a alcaldessa de l’Eliana, tot això en una seu plena de gom a gom i on hi va haver de tallar dos carrers per l’allau d’assistents ” , han afegit.

La candidata popular ha recalcat “l’oportunitat històrica de governar l’Eliana unificant el vot de centre dreta. Vistos els resultats de les passades eleccions autonòmiques la divisió del vot de centre dreta va fer que tant Pedro Sánchez com Ximo Puig siguin presidents d’Espanya i de la Comunitat. Si Maria José torna a aglutinar el vot útil estaria molt a prop d’aconseguir una majoria absoluta que la portaria a ser la primera dona alcaldessa de l’Eliana “.

“Maria José Marco va fer una important demostració de força a nivell local, on no es recorda una presentació d’una candidata amb una afluència de 400 persones”. Com va comentar en el seu discurs, aspira a ser “l’alcaldessa de tots i cada un i va a deixar-se la pell pel poble que la va veure néixer i créixer com a persona”, ha recalcat “no hi ha orgull i privilegi més gran que ser alcaldessa del teu poble triada pels teus veïns i poder treballar per a ells “i va concloure” hem d’estar units i treballar tots a una per aconseguir el canvi a millor que el nostre poble necessita “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*