Més de 1.120 famílies d’Utiel es beneficien de la campanya de vals descompte de Mi Cuenta Ambiental del Consorci

Post també disponible en: Castellano

El Consorci València Interior ha lliurat 14.115 euros en tiquets que la ciutadania ha canviat en més de 120 comerçoslocals

El Consorci València Interior (CVI) ha finalitzat amb èxit la campanya de Mi Cuenta Ambiental a Utiel on s’han lliurat un total de 2.823 vals descompte a 1.121 famílies de la localitat. En total, el CVI ha lliurat 14.115 euros que han alleujat l’economia de la ciutadania d’Utiel en plena campanya nadalenca.

D’aquesta manera, es pretén premiar l’esforç de la ciutadania que ha reciclat correctament durant l’any, gràcies a la campanya meu Compte ambiental. Els veïns i veïnes que han anat dipositant durant l’any els residus en l’ecoparc i el ecomóvil adequadament, són els beneficiaris dels vals descompte de la campanya. Amb els tiquets lliurats s’ha pogut pagar en més de 120 establiments d’Utiel adherits a la campanya.

Aquest any, la campanya té una particularitat causa del COVID-19. Per això, es va establir una cita prèvia perquè els veïns i veïnes puguen recollir els seus vals amb comoditat i sense aglomeracions i respectant totes les mesures de seguretat.

Per informar a la ciutadania sobre la recollida de vals es van desenvolupar durant el mes de desembre tres accions d’educació ambiental a la plaça Porta de Sol d’Utiel amb la intenció que tota la informació de la campanya arribés adequadament a la ciutadania.

La iniciativa comercial de la campanya meu Compte Ambiental està consolidada i amb ella es pretén unir el bon comportament mediambiental amb l’impuls a el comerç local. I és que els comerciants porten anys col·laborant activament amb aquesta tasca de reconeixement a les persones d’Utiel que ajuden a aconseguir millors resultats mediambientals en les instal·lacions de valorització de residus domèstics de el Consorci València Interior.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*