Més de 15.000 valencians visiten la VII Fira del Cava Valencià aquest cap de setmana al Mercat de Colom a València

mas de 15.000 valencianos a la séptima edición de la Feria del Cava.
mas de 15.000 valencianos a la séptima edición de la Feria del Cava.

Post també disponible en: Castellano

La línia creixent de producció de cava de Requena s’ha vist reforçada aquest cap de setmana amb la visita de més de 15.000 valencians a la setena edició de la Fira de l’Cava, organitzada per l’Associació d’Elaboradors de Cava de Requena i que aquest any ha reunit a vuit cellers: Coviñas, Barraques Carrascal, Domini de la Vega, Hispano Suïsses, Pago de Tharsys, Torre Oria, UVE i Morvedre.

Arrencava l’esdeveniment el divendres a la tarda, registrant ja una notable afluència de públic. Molt en línia d’anys anteriors, el mateix que dissabte al matí. Però quedava el més fort amb les dues sessions que, històricament en les sis edicions anteriors, suposen més afluència de públic. I es van superar les expectatives. La tarda de dissabte es va viure un ple espectacular. Fins a la bandera que dirien els taurins. I diumenge la ciutat va tornar a bolcar-se amb el cava valencià, superant la mitjana d’afluència de totes les anteriors jornades dominicals. Així, la Fira, ha assolit un rècord absolut de visitants.

El president de l’Associació d’Elaboradors de Cava de Requena, Emilio Expósito, es mostrava radiant a terme de l’certamen: “València s’ha bolcat amb nosaltres i cal donar-li les gràcies”.

L’Associació també ha volgut demanar disculpes per aquells petits detalls que, a causa de la massiva afluència de públic, hagin pogut incomodar algun dels visitants. “Seguirem treballant per millorar cada any”.

L’esdeveniment s’ha consolidat amb força sent una ocasió especial perquè el públic valencià es trobi són ‘els seus caves’, en un entorn idíl·lic. Són molts milers els valencians que cada any han donat suport a aquest producte elaborat de manera exclusiva en el terme municipal de Requena i que ha mostrat un creixement exponencial des que els cellers elaboradors decidissin crear l’Associació. El sector de l’cava valencià viu un excepcional moment de salut i arribarà el 2019 als 9 milions d’ampolles venudes, recolzat pels constants reconeixements de la més exigent crítica especialitzada.

L’esdeveniment han comptat aquest any amb BMW Engasa com a cotxe oficial, al que se sumen els patrocinis de Agrovin, Grup Cooperatiu Cajamar, Engel & Wolkers, Generalitat Valenciana i Ajuntament de Requena.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*