Més de 4.500 persones visiten la Diputació a les jornades de portes obertes amb motiu del 9 d’Octubre

Este martes, a las 23.30 horas en Plaza Manises, concierto musical gratuito con Els Jóvens, Soledad Vélez y Cero en Conducta djs.

Post també disponible en: Castellano

Més de 4.500 persones van visitar aquest passat cap de setmana els palaus de la Batlia i Els Scala, seu central de la Diputació de València, en les jornades de ‘Palaus oberts’ amb motiu de la festivitat del 9 d’Octubre. Els visitants van poder recórrer diverses estances de la corporació provincial, des dels patis gòtics fins al saló de plens, passant pel despatx del president, l’Escala Imperial o la sala de Respecte.

Les jornades de ‘Palaus oberts’ de dissabte i diumenge van servir a més per apropar a la ciutadania alguns dels tresors patrimonials de la Diputació, com la ‘Cadira d’Or’ utilitzada pel rei Alfons XIII a l’Exposició Regional de 1909 i el quadre d’Ignacio Pinazo ‘Mort del Rei en Jaume i’, que ha estat exposat durant el cap de setmana a la Sala d’Respecte al costat de tres esbossos de l’obra del mateix autor, becat per la Diputació a la fi del segle XIX, i una mostra fotogràfica de la celebració del 9 d’Octubre a 1932 a València. 

Les activitats programades per la Diputació amb motiu del 9 d’Octubre, en col·laboració amb la Generalitat, continuaran aquest dimarts a plaça Manises, amb el concert a les 23.30 hores en el qual tocaran Els Jóvens i Soledad Vélez, i que finalitzarà ja entrada la matinada amb els djs Zero en Conducta.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*