Millares acull aquest dissabte la XIX Trobada d’Escoles de Música de La Foia

Millares acogerá el próximo 21 de septiembre el XIX Encuentro de escuelas de música.
Millares acogerá el próximo 21 de septiembre el XIX Encuentro de escuelas de música.

Post també disponible en: Castellano

Organitzat per la Unió Millarense, l’Ajuntament de Milers i la FSMCV

La localitat de Millars acull aquest dissabte 21 de setembre el XIX trobada comarcal d’escoles de música de la Foia de Bunyol-Xiva, organitzat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), La Unió Musical Millarense i l’Ajuntament de la localitat.

Com ha explicat el president del la FSMCV a La Foia de Bunyol-Xiva, Ricardo Sales, «en aquesta trobada està previst que participin totes les escoles de música de totes les bandes de música de la nostra comarca, de manera que la trobada estem segurs que tornarà a ser multitudinari ».

Aquest any la jornada començarà a les 10,30 hores amb l’arribada dels autobusos a Millars i la recepció de les escoles per l’organització. A continuació, a les 11,30 hores, donaran començament dels jocs, tallers i activitats programades. I ja a les 13,15 hores tindrà lloc la desfilada de totes les societats participants, el lliurament de diplomes i el tancament de l’acte amb la interpretació conjunta per tots els educands de les escoles comarcals de València, del mestre Padilla, tindrà lloc a la 14,00 h.

La jornada musical i de confraternització es tancarà a les 15,00 amb un dinar que serà amenitzada, com no podia ser d’una altra manera: amb música.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*