Mompó: “els avanços socials i econòmics en els municipis de La Foia han de ser la nostra carta de presentació en 2027”

Post també disponible en: Castellano

El president del PP provincial, Vicent Mompó, es reuneix a Godelleta amb l’adreça comarcal en el marc del recorregut que està fent per la província per a “coordinar el treball de totes les comarques”.

El president del PP de la província de València, Vicent Mompó, ha animat al PP de la Foia de Bunyol-Xiva a “tenyir la comarca de blava”. “Ja està quasi, el resultat en 2023 va ser molt bo; però cal continuar demostrant el que som capaços de fer pels nostres pobles per a acabar d’acolorir el que queda”, ha esgrimit Mompó.

En la mateixa línia, ha destacat que “cal continuar millorant la qualitat de vida dels nostres veïns i mantenint vius els nostres pobles”.

“És la prioritat”, ha recalcat. A més, ha argumentat, “els avanços socials i econòmics en els nostres municipis han de ser la nostra carta de presentació en 2027 i només si aquesta carta està a l’altura de les expectatives de la ciutadania, sé que així serà, complirem els nostres objectius”.

En aquest sentit, ha instat a tots els càrrecs i militants de la comarca “a treballar amb il·lusió i amb els peus en el sòl”.

“En aquest projecte per a fer progressar els nostres pobles, la comarca i la província tots som útils”, ha assegurat en la reunió de la direcció comarcal, liderada per Paco Villalba i l’alcaldessa de Godelleta, Amparo Pardo, i a la  que també ha assistit el coordinador general del PP de la província de València, Carlos Gil. Mompó està realitzant aquestes trobades amb totes les comarques després que el Comité Executiu provincial del passat 12 de gener nomenara les direccions comarcals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*