Mompó insta el PP del Racó d’Ademús a “donar-lo tot per a ampliar la representació popular a la comarca”

Post també disponible en: Castellano

El president del PP de la província de València, Vicent Mompó, es reuneix amb l’executiva comarcal després de renovar la seua confiança en Javier Cortés com a coordinador.

El president del Partit Popular de la província de València, Vicent Mompó, ha instat el PP del Racó d’Ademús a “donar-lo tot per a ampliar la representació popular a la comarca”. “Vam governar en quatre dels set municipis, però hi ha marge de millora i sé que ho podem aconseguir”, ha assegurat Mompó.
 
En la reunió de la direcció comarcal celebrada a Vallanca, el líder provincial del PP ha posat en valor “el treball i esforç de l’equip del Racó d’Ademús per a mantindre viva la comarca”. En la mateixa línia, ha subratllat, “heu fet que el PP siga el referent polític ací perquè us esteu preocupant pels vostres pobles i el futur dels vostres veïns i veïnes”.
 
“Cal seguir en eixa línia de treball constant perquè així li podrem guanyar la partida a la despoblació, una de les nostres principals preocupacions”, ha destacat Mompó, qui està recorrent la província per a coordinar el funcionament de totes les comarques i “ser més eficients”.
 
Aquesta ronda de reunions de treball es produeix després del Comité Executiu provincial del passat 12 de gener, en el qual es va nomenar les direccions comarcals. En el cas del Racó d’Ademús, el regidor de Castielfabib Javier Cortés, és el coordinador, i la regidora de Torrebaixa, Teresa Tortajada, la secretària.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*