Mulero: “El Consell de Ximo Puig destinarà 3 milions d’euros per finançar un pla extraordinari d’ocupació a la Ribera per a les persones afectades pel granís”

Francisco Rodríguez Mulero, ha participado este miércoles en un acto junto a la candidata socialista a la Alcaldía de Carcaixent, Sara Diert.
Francisco Rodríguez Mulero, ha participado este miércoles en un acto junto a la candidata socialista a la Alcaldía de Carcaixent, Sara Diert.

Post també disponible en: Castellano

Francisco Rodríguez Mulero ha participado este miércoles en un acto junto a la candidata socialista a la Alcaldía de Carcaixent, Sara Diert.
Francisco Rodríguez Mulero ha participat aquest dimecres en un acte al costat de la candidata socialista a l’Alcaldia de Carcaixent, Sara Diert.

El secretari autonòmic d’Agricultura assenyala que “és una prioritat per al president Ximo Puig assumir les reivindicacions del sector agrari valencià i, per tant, buscar solucions als problemes que està patint un sector que és fonamental per a la Comunitat”

El secretari autonòmic d’Agricultura i Desenvolupament Rural de la Generalitat, Francesc Rodríguez Mulero, ha participat aquest dimecres en un acte al costat de la candidata socialista a l’Alcaldia de Carcaixent, Sara Diert, per explicar els Pressupostos de la Generalitat 2019 i fer balanç dels tres anys i mig de Govern a la Comunitat. Mulero ha destacat “el compromís del Consell de Ximo Puig amb les comarques de la Ribera en destinar 3 milions d’euros per finançar un pla extraordinari d’ocupació per a les persones treballadores del sector agroalimentari afectades per la calamarsa del 1 de juliol de 2018”.

En aquest sentit, Mulero ha assenyalat que “és una prioritat per al president Ximo Puig assumir les reivindicacions del sector agrari valencià i, per tant, buscar solucions als problemes que està patint un sector que és fonamental per a la Comunitat”. El dirigent socialista ha recordat que el passat 11 de gener es va reunir amb diferents organitzacions agràries amb l’objectiu d ‘ “abordar la crisi citrícola d’aquesta campanya i posar solucions immediates”, ha explicat. Mulero ha manifestat “la voluntat del Consell i les organitzacions agràries per anar de la mà en donar respostes ràpides i efectives als agricultors”.

Així mateix, per Mulero, els Pressupostos de la Generalitat per 2019 són “l’impuls definitiu al nou model econòmic valencià” i que es fonamenta, principalment, en la creació d’ocupació. De fet, Mulero ha incidit durant la seva intervenció en que en aquests tres anys i mig de legislatura s’han creat més de 255.000 llocs de treball a tota la Comunitat i ha posat d’exemple a Carcaixent per aconseguir reduir baixar els seus números de desocupació un 34,19% , amb 756 persones aturades menys, i amb una especial incidència en grups socials molt danyats per la crisi com són els joves, entre els quals ha disminuït la desocupació un 31,43% en el municipi, i en el cas de les dones, amb una reducció de l’atur del 26,48%. “L’ocupació és l’objectiu principal dels socialistes valencians perquè és la base per a establir un projecte de vida”, ha sentenciat.

Per la seva banda, la candidata socialista a l’Alcaldia de Carcaixent, Sara Diert, ha mostrat la seva preocupació per la situació del camp valencià a la comarca i ha destacat que “els socialistes som conscients de la situació i no perdrem ni un minut més i anem a caminar al costat del sector a buscar solucions “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*