NEOMúsica obri un nou espai musical a Llíria després d’afermar-se com a referent amb les seues botigues a Bunyol i València

Post també disponible en: Castellano

NEOMúsica, una marca reconeguda i respectada en el món de la música, acaba de celebrar una nova inauguració, en aquest cas, de la seua nova botiga de música a Llíria, la NEOMúsica Store Llíria”. 

Situada estratègicament al carrer Sant Vicent de Paul, número 7, de Llíria, aquesta botiga representa l’última fita en la impressionant trajectòria de NEOMúsica i, tal com confirma la seua gerència, “aquesta obertura suposa un pas ferm en l’expansió de l’empresa, apostant per una ciutat tan estratègica, musical i geogràficament, com és Llíria”.

Amb botigues ja establides a Bunyol i València, a més de la seua reeixida botiga en línia localitzable en neomusica.es, NEOMúsica continua ampliant el seu abast per a servir millor a la seua comunitat de músics professionals i aficionats.

Sobre NEOMúsica

Aquesta empresa, que com moltes altres va començar com un somni, s’ha convertit en un projecte impulsat per la passió per la música i, ara ja, la realitat de crear un espai on els músics pogueren no sols comprar instruments, sinó també compartir experiències i créixer.

Des dels seus humils començaments, NEOMúsica s’ha mantingut fidel al seu claim: “Fet per i per a músics professionals”. Aquesta filosofia es reflecteix en cada aspecte del seu negoci, des de l’acurada selecció d’instruments fins a l’assessorament expert proporcionat pel seu personal. 

Si aprofundim més en els “perquès” del seu èxit, podem dir, sense por d’equivocar-nos, que aquest s’allotja sobre dos pilars clars:

  • Disposar d’un estoc permanent de les principals marques d’instruments del mercat en tres ubicacions clau com són València, Bunyol i Llíria. En les seues pròpies paraules: “Un músic necessita veure, provar i decidir quin serà el company idoni per al seu dia a dia”.
  • L’experiència del músic i el “bon fer” per part d’un equip configurat per músics professionals i amants de la música, la confiança depositada de la qual pels seus clients és evident, amb una impressionant qualificació de 9.6/10 en opinions positives. 

No importa si la compra és en línia o presencial, l’atenció personalitzada i el seu assessorament expert són els seus senyals d’identitat i el client el nota i ho agraeix. Segons manifesten des de la pròpia empresa: “conéixer el producte és determinant per a la recomanació dels productes o serveis, dins d’un catàleg tan ampli com és el dels instruments i accessoris musicals.”

La nova botiga en Lliria

La nova botiga de NEOMúsica Store Lliria, situada en C/Sant Vicent de Paul, 7, és un lloc de pas obligatori per als amants de la música, situat entre les dues seus de les escoles de música de la ciutat, d’una banda, l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria i, per un altre, la Va unir Musical de Llíria.

Aquesta nova botiga compta amb uns 120 metres quadrats i ha sigut dissenyada amb una atenció exquisida als detalls. L’espai combina harmoniosament seccions de vent metall, vent fusta, percussió, corda, teclats i una variada gamma d’accessoris. La distribució i el disseny interior han sigut meticulosament planificats per a tindre una experiència de compra més que satisfactòria, permetent als clients sentir la música en un ambient que respira art i passió.

La inauguració, un esdeveniment ple de músics, bons amics i riures, va demostrar la dedicació de NEOMúsica per enriquir l’escena musical local. Les fotos de l’esdeveniment, que pots veure en aquest mateix article i en les xarxes socials de NEOMúsica, capturen l’essència vibrant d’aquest il·lusionant nou capítol.

Gamma de productes en NEOMúsica

En NEOMúsica Store Llíria, els entusiastes de la música descobriran un paradís d’instruments i accessoris musicals de tota mena. Aquesta reconeguda botiga s’ha convertit en un destí imprescindible per a músics de tots els nivells i estils, oferint instruments de vent metall, vent fusta, corda, percussió, pianos i teclats.

Els amants dels instruments de vent-fusta poden explorar una gamma selecta en NEOMúsica. La botiga compta amb una destacada exposició de flautes, clarinets, oboés, fagots i saxofons de les primeres marques. Els apassionats del vent metall trobaran el seu lloc en les seccions dedicades a trombons, trompetes, trompes i bombardins, que ofereixen opcions per a tots els nivells.

Per als qui prefereixen els teclats, NEOMúsica presenta una extensa gamma de pianos i teclats, ideals tant per a principiants com per a músics experimentats. A més, la selecció de guitarres i altres instruments de corda, com a violins i violoncels, ressalta per la seua qualitat i diversitat, satisfent les necessitats de músics de corda de tots els estils.

NEOMúsica Store Llíria destaca pel seu compromís a proporcionar una experiència musical enriquidora, amb una oferta d’instruments i accessoris que abasta totes les preferències i nivells. Amb seccions especialitzades per a cada tipus d’instrument, NEOMúsica convida als músics a explorar i trobar el seu company musical perfecte.

Perfils d’empleats i experiència de compra

En NEOMúsica, cada empleat aporta una riquesa d’experiència i coneixement musical. Són músics dedicats, alguns amb carreres professionals en orquestres, bandes o com a solistes, cadascun d’ells especialitzats en una família d’instruments.

La direcció de la botiga, amb una trajectòria des de 2014, ha cultivat un equip l’objectiu del qual és no sols vendre instruments, sinó també assessorar i inspirar a cada client. Aquesta fusió d’experiència i passió assegura que els clients de NEOMúsica reben un servei excepcional i assessorament que només un músic experimentat pot oferir.

Aquesta atenció al detall i dedicació al servei al client es reflecteix també a la seua botiga en línia, accessible en neomusica.es, on els clients poden navegar i comprar amb la mateixa confiança i assessorament que a la botiga física.

Taller de reparació d’instruments

NEOMúsica ofereix servei de reparació de totes les famílies d’instruments. Compten amb tècnics formats i experimentats per a solucionar qualsevol necessitat, des d’un ajust bàsic a restauracions integrals, com a platejats i banys en or. També compten amb luthier de corda fregada i de guitarres, tant clàssiques com elèctriques.

Com hem pogut comprovar, l’empresa li atorga una gran importància al taller de reparació dins del seu negoci, doncs, com ens expressen des d’aquesta: “Cada músic prefereix un ajust per al seu instrument, cada músic prefereix un tipus de material, una determinada tensió en les molles de les claus, una altura del pont o pal, etc., i traslladar eixes peticions a l’ajust de l’instrument és un vertader art, ja que moltes vegades són sensacions que ni tan sols respon a un criteri físic o tècnic”. 

Són diverses les orquestres i bandes professionals i músics particulars de tot el país els que confien aquestes reparacions a NEOMúsica, amb servei de recollida i lliurament a Espanya i Portugal.

Compromís de NEOMúsica amb la comunitat musical

Tal com fa NEOMúsica en la resta de les seues seus, NEOMúsica Store Lliria també té el ferm compromís de donar suport a la comunitat musical. Això ho farà no sols a través de la venda d’instruments de qualitat, sinó també participant activament en la vida cultural local. La botiga de Llíria planeja albergar esdeveniments i tallers que fomenten l’aprenentatge i la passió per la música, seguint els passos de les seues predecessores a Bunyol i València. Aquestes iniciatives reforcen el paper de NEOMúsica com un pilar en la comunitat musical.

En aquest sentit, NEOMúsica s’està convertint ràpidament en un centre cultural a la regió, amb esdeveniments i tallers com el Curs de Trombó de José Vicente Faubel (Trombó de l’Orquestra del Palau de les Arts) i el Curs de Flauta d’Amalia Tortajada (Flauta de l’Orquestra Gulbenkian de Lisboa). Aquests esdeveniments són oportunitats perquè els estudiants es connecten, aprenguen i cresquen, reafirmant el compromís de NEOMúsica amb el desenvolupament artístic i cultural de l’entorn.

Així mateix, NEOMúsica és un col·laborador molt habitual en tota mena d’esdeveniments relacionats amb la música com són: Numskull Brass Festival, Concurs internacional de Direcció d’Orquestra de Llíria, així com patrocinis de moltíssims esdeveniments de les societats musicals de la Comunitat Valenciana, etc.

Conclusió

La inauguració de la botiga NEOMúsica Store Llíria marca un moment significatiu tant per a l’empresa com per a la comunitat musical local. Amb aquesta tercera botiga, NEOMúsica continua enfortint la seua presència a la regió, oferint a músics i aficionats un lloc on no sols poden comprar o reparar els seus instruments, sinó també submergir-se en un món d’assessorament expert i suport a la música. 

La botiga situada al carrer Sant Vicent de Paul, número 7, Llíria, i els seus telèfons directes (96 222 97 12 i 616 721 222) estan obertes per a donar la benvinguda a tots els que comparteixen la passió per la música.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*