“No és un adéu, és un fins després”, de Francisco Francés, primer premi del concurs fotogràfic “Revive la Feria”

Post també disponible en: Castellano

S’han fet públics els guanyadors del concurs fotogràfic “Revive la Feria”. Les 8 fotografies seleccionades reflectixen moments especials de la Fira i Festes d’Utiel tant d’anys recents com de dècades anteriors.

S’han fet públics els guanyadors de el concurs fotogràfic “Reviu la Fira”. Les 8 fotografies seleccionades reflectixen moments especials de la Fira i Festes d’Utiel tant d’anys recents com de dècades anteriors.

Aquesta setmana, s’ha reunit el jurat qualificador del concurs de fotografia “Reviu la Fira” per seleccionar entre les 100 instantànies triades en la primera fase, les 8 guanyadores de l’certamen.

Una deliberació especialment complicada per al jurat donada l’alta participació d’aquesta convocatòria (un total de 262 instantànies es van presentar a concurs) i la qualitat, emotivitat i representació històrica de les imatges seleccionades.

Així, la decisió de l’jurat atorga els següents premis:

  • Primer Premi: “No és un adéu, és un fins després” presentada per Francisco Francès – Dotat amb 250
  • Segon Premi: “Atraccions d’antany” presentada per Celia Montesinos – Dotat amb 200 €
  • Tercer Premi: “Sempre Verge en la teua companyia” presentada per Andrés Cejalvo- Dotat amb 150 €

5 mencions dotades amb 50 € per a:

  • “Apoteosi” de Rosa Mª Sánchez
  • “I conte, colorit” de Carles M. Latorre
  • “Arc” de Mª Ángeles López
  • “Arc de la fira colorit” de Mª Carmen Sánchez
  • “En la barrera” de Carlos Platero

A diferència d’altres concursos de fotografia, en aquesta convocatòria el jurat ha valorat especialment aquelles imatges rescatades pels participants del seu arxiu personal de la Fira i Festes d’Utiel i que contenen un alt component històric i social per reflectir a la societat utielana de moment i les seues tradicions.

Unes imatges que reflectixen el sentiment de les festes patronals d’Utiel a través de la mirada i els records viscuts en primera persona de cada un dels participants.

Premis per gaudir en comerç local

El concurs, promogut per les regidories de cultura i festes de l’Ajuntament d’Utiel, naixia amb l’objectiu de rememorar vivències i moments especials de la Fira i Festes a través dels records dels veïns i visitants d’Utiel.

Una iniciativa que, a més de premiar la implicació de la ciutadania a l’hora de reflectir els records de les festes patronals del municipi, també dóna suport a el comerç local ja que els premis atorgats són xecs regal per comprar en establiments del municipi.

En total, l’Ajuntament d’Utiel concedeix 850 € en premis, que els guanyadors podran canviar per productes o serveis de qualsevol dels establiments adherits a l’Associació d’Indústria i Comerç d’Utiel (AICU), Marca de Qualitat i Associació d’Hostaleria d’Utiel .

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*