Policia Local de Godelleta, Guàrdia Civil de Xiva i Policia Nacional desmantellen a Calicanto una plantació de marihuana amb més de 800 plantes

Post també disponible en: Castellano

S’ha detingut un home d’uns 45 anys d’edat com a presunte autor d’el delicte

En una operació conjunta realitzada a la zona de Calicanto (Godelleta), la Policia Local de Godelleta en coordinació amb CNP de la Comissaria de Xirivella i de la Guàrdia Civil del municipi de Xiva han desmantellat una plantació de marihuana amb més de 800 plantes. “La dita plantació estava establerta en diferents fases d’explotació”, segons fonts policials.

Com a resultat d’aquesta operació s’ha detingut un home d’uns 45 anys d’edat com a autor d’un delicte de cultiu i tinença de marihuana a més d’un delicte de defraudació de fluid elèctric amb un consum estimatiu superior als 20.000 € donat la mida i els elements de l’explotació, segons les mateixes fonts.

“Aquesta operació s’inclou dins el marc de col·laboració que ve establint aquest Cos policial local, tant amb el CNP com amb la Guàrdia Civil de Xiva, destacant l’enorme professionalitat dels col·lectius esmentats”.

Les diligències juntament amb el detingut seran posats a disposició judicial de l’Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1 de Requena coneixedor de l’assumpte.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*