“Pols enamorat” convida a fer un passeig pel teatre i la poesia de la literatura clàssica espanyola

Post també disponible en: Castellano

Les paraules de Lope, Calderón, Sor Juana, Santa Teresa, Lorca, Cernuda, Góngora i Quevedo van protagonitzar l’espectacle ofert per l’actor Alberto San Juan i el guitarrista Fernando Egozcue ahir, diumenge 13 de desembre, al teatre Liceu, dins de les activitats programades per la regidoria de Cultura durant aquest mes.

Sota el títol Pols enamorat, Sant Joan i Egozcue van oferir un passeig lúdic pel teatre i la poesia de el Segle d’Or, a través d’una selecció de textos que van passar per la comèdia, l’erotisme i la filosofia. El repertori va incloure fragments de clàssics tan coneguts com El Quixot o La vida és somni, i va comptar amb les composicions musicals originals de Egozcue, artista argentí que va impressionar a el públic amb la seua sensibilitat artística i una perfecta execució.

L’espectacle va acabar amb la interpretació de la cançó Es Diu, de Concha Piquer i un agraïment per part dels artistes a l’Ajuntament per continuar programant cultura i a el públic, per la seua assistència. A l’acabar el recital, es va obrir la venda del disc de Sant Joan i Egozcue i les persones interessades a adquirir-van anar pujant a l’escenari, mantenint les mesures de seguretat i higiene.

La programació cultural continuarà aquest cap de setmana amb la projecció de la pel·lícula La vida per davant, el diumenge 20 de desembre a les 19 hores al teatre Liceu.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*