PP, Centrats a la Pobla i CUPO aconsegueixen un pacte per a donar a la Pobla de Vallbona “un govern estable i de futur els pròxims quatre anys”

Post també disponible en: Castellano

L’acord contempla que el popular Abel Martí siga alcalde fins a 2026 i Jaime Ruix de Centrats a la Pobla ho siga de 2026 a 2027. Juan Aguilar de CUPO serà el primer tinent d’alcalde.

El nou govern centrarà la seua acció en eixos com la millora de la seguretat i les infraestructures en el casc i les urbanitzacions, la reivindicació de totes les obres pendents com el nou institut i centre de salut, i les polítiques socials amb beques i ajudes a joves, famílies o el nou Llar del Jubilat.

“És el programa de govern més ambiciós que ha tingut la Pobla de Vallbona en els últims anys i que es consolida en una relació de confiança i treball que hem desenvolupat els tres partits”.

El Partit Popular, Centrats a la Pobla i CUPO han aconseguit un acord de govern per a donar a la Pobla de Vallbona una legislatura de “futur i estabilitat” tal com van decidir els ciutadans en les urnes el passat 28 de maig.

D’aquesta manera, el PP, guanyador de les eleccions el passat 28M amb 7 regidors, Centrats a la Pobla amb 2 edils i CUPO amb altres 2, que sumen la majoria en el ple de la Pobla de Vallbona, conformaran un equip de govern estable per als pròxims 4 anys en què el popular Abel Martí serà alcalde fins a 2026 i Jaime Ruix de Centrats a la Pobla ho serà de 2026 a 2027. Juan Aguilar de CUPO, per part seua, serà el primer tinent d’alcalde.

El nou govern municipal crearà àrees per a coordinar les diferents regidories dependents amb la finalitat que hi haja major planificació i unió entre les diferents delegacions. El pacte de govern contempla tota una sèrie de mesures per a “tornar a posar a la Pobla de Vallbona en el primer nivell i millorar la qualitat de vida dels nostres veïns”, amb compromisos en totes les àrees i reivindicació de les infraestructures pendents i necessàries.

Així, el nou govern de la Pobla de Vallbona contempla mesures per a ajudar a tots els col·lectius socials, des d’un Bo Habitatge Jove ajudant als joves en el lloguer o compra de les seues cases, implantar un xec-bebé per a les famílies que tinguen o adopten fills, crear el programa La Pobla et Beca dirigit als joves o fer realitat un nou Llar dels Jubilats amb una oficina d’atenció a les persones majors i sol·licitar un Centre d’Envelliment Actiu.

Les infraestructures és un altre dels eixos fonamentals de l’acord de govern, i així les tres formacions es comprometen a remodelar el carrer Colón per a millorar el seu aspecte i la funcionalitat, reforma del carrer Poeta Llorente, resoldre el problema de la Finca de la Cens per a convertir-la en un espai públic i una plaça amb locals o remodelar tota la zona dels ‘cassets’, així com urbanitzar totes les zones encara no urbanitzades, millorar la il·luminació amb Leds i remodelar les voreres del municipi.

El nou equip de govern també exigirà un segon institut i una seu de l’Escola Oficial d’idiomes, un nou centre de salut, l’autobús a l’Hospital de Llíria o el carril bici i la rotonda de connexió amb el Camí de l ́Assegador de la CV-372, infraestructures de la Generalitat i la Diputació pendents a la Pobla de Vallbona.

La seguretat i les urbanitzacions centren també punts de l’acord de govern, amb aspectes com ampliar la plantilla de la Policia Local, la instal·lació de més càmeres de videovigilància, oficines de proximitat d’atenció ciutadana a les urbanitzacions, la creació d’un nou accés a les urbanitzacions Camp de Túria i Gallipont o un pla de millora de les voreres de la urbanització Montecolorado.

El nou govern posarà així mateix en marxa nous projectes com un Museu Faller i Fester dedicat a la història de les Falles i clavaries de sa Pobla, l’adquisició del Mas Nou i l’adaptació de l’edifici i del seu entorn per a crear un nou pulmó verd, i el projecte de nou auditori amb la creació d’una orquestra municipal.

En definitiva, “el programa de govern més ambiciós que ha tingut la Pobla de Vallbona en els últims anys i que es consolida en una relació de confiança i treball que hem desenvolupat els tres partits en els últims dies, anteposant l’interés de la Pobla i el mandat de les urnes per davant d’interessos personals i partidistes, i amb la convicció que el 17 de juny eixirà del ple un futur millor per a tots els ciutadans”. ● tucomarca.com.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*