Pradas anuncia l’adjudicació de la línia de transport per carretera Utiel-Requena que donarà servei a 19.000 usuaris

Post també disponible en: Castellano

Pradas anuncia l’adjudicació de la línia de transport Utiel-Requena que donarà servei a 19.000 usuaris
La consellera de Medi Ambient assegura que la renovació del contracte, caducat des de 2018, comptarà amb una aportació de 2,7 milions d’euros
La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha assegurat que en breu es materialitzarà l’adjudicació de la concessió de transport de viatgers per carretera Utiel-Requena. 

Pradas, que ha mantingut una trobada de treball amb l’alcalde d’Utiel, Ricardo Gabaldón, ha avançat que “la renovació d’aquest contracte, que estava caducat des de 2018, permetrà donar servei a més de 19.000 usurios i tindrà una aportació de la Generalitat de 2,7 milions d’euros”.

Amb aquest servei -ha destacat Pradas- “la Generalitat posa a la disposició dels ciutadans d’aquests municipis un servei bàsic i essencial per al seu dia a dia, com és el del transport. A través d’aquesta nova concessió podrem garantir una millor mobilitat i contribuir a millorar la seua qualitat de vida”. 

La futura concessió comptarà amb 7 vehicles que realitzaran, conjuntament, 226.000 quilòmetres comercials i 6.425 expedicions a l’any. La seua duració serà de 10 anys, fins a 2033. 

Durant la seua reunió, Pradas ha analitzat altres qüestions relacionades amb el desenvolupament de projectes mediambientals i la gestió de l’aigua i de residus en el municipi

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*