Preparada la I Jornada Literària “Castillo de Bunyol” per al pròxim 29 de maig

Post també disponible en: Castellano

La I Jornada Literària “Castillo de Bunyol” es realitzarà el pròxim 29 de maig en aquest bonic enclavament de la localitat. Ja està tot preparat. L’èxit està garantit.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Buñol i CLAU (Associació Valenciana d’Escriptors i crítics valencians) organitza la I Jornada Literària “Castillo de Buñol” – “Viatge a la Literatura del Segle XXI a la Comunitat Valenciana”-. Aquest acte tindrà lloc tot el dia del dissabte 29 de maig en diversos paratges del municipi com l’Auditori de Sant Lluís, el Palau de la Música i el Castell. 

Tots els que desitgen assistir poden inscriure’s fins al 21 de maig cridant a la biblioteca, 96 250 07 51, per mail a bibliotecabunyol@gmail.com o a través del facebook de la biblioteca. L’aforament està limitat. Cal indicar si s’assisteix al taller gratuït d’escriptura i/o al menjar, a una preu de 19€ a pagar aqueix dia.

Emi Zanón, escriptora bunyolense, i col·laboradora activa d’aquesta jornada, assegura que és un programa divers i atractiu, en el qual podrem gaudir de destacades veus literàries valencianes, tant en l’àmbit nacional com internacional, i conéixer millor el panorama literari en la nostra Comunitat Valenciana. 

Per això, Juan Luis Pallás, regidor de Cultura anima a la participació en la Trobada amb escriptors i poetes: “Si eres autor bunyolense amb obres publicades, o t’agrada escriure, fer poesia i encara no has publicat, estàs igualment dit a la “Trobada amb escriptors i poetes” de la localitat. Tindràs l’oportunitat de donar-te a conéixer. Es distribuirà el temps entre els assistents que desitgen llegir algun fragment cortito de la seua obra o declamar algun dels seus poemes. Però, per a això, has d’inscriure’t en la Jornada”, assenyala. 


Hi haurà diversos estand per a vendre els llibres tant dels ponents com dels autors locals que s’inscriguen en la Jornada. Com a colofó es farà lliurament d’I Premi Literari “Dia del Llibre 2021” convocat per la Biblioteca de Buñol. Si es necessita més informació es pot manar un correu electrònic a bibliotecabunyol@gmail.com


Aquesta jornada arranca a les 10h amb la recepció i lliurament d’acreditacions en la Plaça d’Armes i finalitza a les 20,30h amb el lliurament de l’I Premi Literari “Dia del Llibre 2021”. Mentrestant hi ha conferències, taller d’escriptura, taula redona, trobada amb escriptors i poetes, música i poesia, visita turística i menjar en el restaurant situat en el Passeig de Sant Lluís. Aquests actes es desenvoluparan en diversos enclavaments de la localitat com el Palau de la Música, el Castell de Buñol i l’Auditori Municipal. 

Els escriptors, poetes i crítics participants en aquesta jornada són María García-Lliberós, Ana Noguera, Jaime Millás, José Vicente Peiró, Juan Luis Bedins, Luis García Trapiello, Elga Reátegui, Isabel Barceló i Rosario Raro. Un nodrit grup d’escriptors de reconegut prestigi amb nombrosos premis literaris nacionals i internacionals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*