Presentació de la novel·la “El caballero oculto” a Cortes de Pallás

Portada de la novela.
Portada de la novela.

Post també disponible en: Castellano

Portada de la novela.
Portada de la novel.la.

Cortes de Pallás acollirà aquest proper dissabte 30 de març la presentació de la novel·la “El caballero oculto” de Jesús María Sánchez González, l’acte se celebrarà a la sala d’actes del Centre Social del municipi a les 18,00 hores.

En aquest esdeveniment, no només es desvetllarà el treball de recerca que l’autor va realitzar per a la creació de la novel·la, sinó també es mostrarà una petita exposició de rèpliques d’objectes i armes víkings trobades en les excavacions arqueològiques.

Un dels escenaris de la novel·la és la població de Cortes de Pallars; un món a part. Un meravellós municipi situat al cor de València, on la naturalesa de la mare Terra brilla en tot el seu esplendor.

La fotografia de la localitat que apareix en la novel·la ha estat cedida per l’Ajuntament de Cortes de Pallars, havent estat guanyadora del primer premi de fotografia turística de la localitat en 2018.

(Informar els veïns que es posarà un autobús que sortirà a les 17,00h des Cabezuela passant per la resta de llogarets, per reservar plaça cal apuntar-se a l’ajuntament fins al 27 de març).

Cortes encén la nit.
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*