PSPV-PSOE: “L’Hospital de Manises millorarà les seues condicions laborals i els seus serveis després de la seua reversió a gestió pública”

Post també disponible en: Castellano

“Els ciutadans i ciutadanes usuaris de l’Hospital de Manises es beneficiaran de la millora de la qualitat del servei del mateix després de la seua reversió a gestió pública”. Un compromís que ha fet públic el PSPV al comité d’empresa del centre sanitari i que inclou també, entre altres mesures, millorar les condicions laborals de la plantilla i augmentar les inversions.
“Cal recordar que actualment aquest departament de salut és gestionat per Sanitas, el contracte de la qual acaba a l’abril de 2024, quan passarà a ser gestionat de manera pública, com ja ha ocorregut en els últims anys en altres hospitals valencians. Centres de salut pública que l’anterior govern regional, del Partit Popular, va cedir a la gestió privada, amb les conseqüències que totes i tots coneixem”.
Com indicava la diputada en les Corts Valencianes i responsable de sanitat, Carmen Martínez: “Un dels pilars de la política sanitària de Ximo Puig s’ha centrat en reconstruir el sistema públic de salut al servei de les valencianes i valencians”. I garantia garantia que durant la pròxima legislatura es pretén continuar “aqueix full de ruta cap al públic”.
A més, ressaltava que la reversió del departament de Manises és “una demanda recurrent dels veïns dels municipis afectats”. “Enfortir el nostre sistema públic de salut i posar-lo al servei de tots els ciutadans de manera universal és un prioritat per al PSPV”, afirmava. Per contra, centres de gestió privada com és hui el de Manises presenten, segons les seues pròpies paraules: “les pitjors condicions laborals, la mínima inversió tecnològica i la falta de direcció”.
Els veïns i veïnes de les localitats que pertanyen a aquest departament de Salut, entre els quals es troba Alboraig, veuran, per tant, com millora la seua atenció quan la reversió pública es faça efectiva. Com indica l’alcaldessa d’Alboraig, Paqui Collado: “La salut és un dret i un bé públic i ha d’oferir-se, de manera pública i gratuïta a tota la ciutadania, sense excepció, i d’una manera eficient i de primera qualitat”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*