Ràdio Bunyol TV ofereix aquesta Nit de cap d’any un programa especial amb la millor música Remember dels anys 80, 90 i 2000 a partir de les 0.30h

Post també disponible en: Castellano

Aquesta ràdio municipal ofereix entreteniment i la millor música a partir de les 0.30h en Nit de cap d’any. Un gran programa que pot veure’s en el canal de Youtube de Ràdio Bunyol TV amb la millor música Remember dels anys 80, 90 i 2000 amb tres grans djs.

Aquest programa, que ja es va fer l’any passat per primera vegada, és una idea original del col·laborador de Ràdio Bunyol TV, Luis Alonso, presentador del programa Addictes al Remember, que pot escoltar-se tots els dilluns de 19 a 20h. 
A causa de la situació pandèmica i per a evitar aglomeracions, tots poden seguir en Nit de cap d’any gaudint d’un excel·lent recopilatori de la millor música dels anys 80, 90 i 2000 amb quasi tres hores en un programa especial que es llança el divendres 31 de desembre a partir de les 0.30h, una vegada ja és 1 de gener, en el canal de Youtube de Ràdio Bunyol TV. Encara que a partir d’aqueix moment tots poden veure’l i escoltar-lo tantes vegades com vulguen.
Els djs Dj Raúl Zamora, Dj Emilio Herrera i Dj Luis Alonso ens porten una brillant recopilació de la millor música, per a tots els veïns de Bunyol, comarca i qualsevol part del món que van ballar aqueixa música en les seues millors nits. “Tres grans sessions per a tots els majors de 35 anys que segur gaudeixen i entre tots poder estar units, passar-ho bé i gaudir d’una de les nits més màgiques i boniques i quina millor manera de començar també aquest 2022”, confirmava Luis Alonso, qui s’ha mostrat molt orgullós del programa, de l’edició final i ha agraït la implicació dels dos tècnics de Ràdio Bunyol TV i les facilitats que sempre tot l’equip posa per a la realització d’aquest programa, que ja s’ha convertit en imprescindible en la seua graella programàtica. També va agrair a Manuel Sierra, regidor de Comunicació, la implicació amb el seu programa i amb totes les iniciatives que en la ràdio municipal es duen a terme.
Així que el millor pla per a finalitzar la Nit de cap d’any està en Radi Bunyol, estigues on estigues. Sintonitza aquesta emissora en la 107.9fm, o través del seu web radiotv.buñol.es o entra en el seu canal de Youtube i podrà veure’s un magnífic programa especial de tres hores amb tres sessions de Remember 80s 90s 2000.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*