Raquel Rodríguez s’adjudica la quarta edició del Concurs Mundial de Tomàquet Valencià de Vilamarxant

cuarta edición del Concurso Mundial de Tomate Valenciano
cuarta edición del Concurso Mundial de Tomate Valenciano

Post també disponible en: Castellano

cuarta edición del Concurso Mundial de Tomate Valenciano
Quarta edició del Concurs Mundial de Tomàquet Valencià, celebrat a la localitat valenciana de Vilamarxant.

Raquel Rodríguez es va adjudicar el primer premi en la quarta edició del Concurs Mundial de Tomàquet Valencià, celebrat a la localitat valenciana de Vilamarxant.

Un jurat d’experts va valorar tots els tomàquets presentats al certamen, organitzat per l’Associació de Comerciants i Professionals de Vilamarxant en col·laboració amb la Regidoria de Comerç dirigida per Víctor Sanchis, i va acabar seleccionant la proposta de Raquel Rodríguez, de la Fruiteria Caurín de Vilamarxant, situada a la carretera de Pedralba.

Paco Peiró i Salvador Durá van ocupar el segon i tercer lloc, respectivament, de la classificació final del certamen. Un total de set participants van optar als diferents guardons.

Els especialistes van valorar el gust, el color, la textura i les dimensions de cada un dels tomàquets que es van presentar al Concurs Mundial del Tomàquet Valencià, que va gaudir de gran acceptació entre el públic.

Després del lliurament dels premis, més de 400 persones van participar en el sopar en què es van poder degustar els tomàquets valencians presentats al concurs així com productes de la terra. El donatiu de tres euros de cada comensal va ser destinat a la Junta Local contra el Càncer.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*