Renfe programa 204 trens amb parada a l’estació de Circuit per desplaçar-se a al Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana

Uno de los convoys de la línea C3 de Renfe.

Post també disponible en: Castellano

Renfe ha programat un dispositiu especial de transport, que es xifra en una oferta de 204 trens, amb parada a l’estació de Circuit de Xest, des del dijous 14 de novembre fins al diumenge 17, amb motiu dels entrenaments i la celebració del Gran premi Motul de la Comunitat Valenciana, última prova del Campionat Mundial de Motociclisme.
 
Pel que fa a el dispositiu de transport, fins al proper 17 de novembre tots els trens de Rodalies que circulen per la línia C-3 València Nord-Bunyol-Utiel (en ambdós sentits) efectuaran parada al baixador de l’circuit “Ricardo Tormo “. Els trens Regionals Conca-València també tindran parada al Circuit de Xest.
 
Diumenge, dia 17, es duplica l’oferta en 15 trens de Rodalies que sortiran de València Nord, superant les 23.600 places. El nombre total de places ofertades per a l’edició nº 21 del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana és de 81.200, el que suposa un increment de 12.400 places.
 
Trens especials nocturns
 
Renfe oferirà un total de 16 trens especials nocturns, durant les nits de l’15 i el 16 de novembre que circularan entre València-Nord i Xest amb parada a totes les estacions.
 
Fins al moment, s’ha comprovat que el 18% de les persones que han assistit a alguna prova a l’Circuit Ricardo Tormo, han utilitzat els trens de Rodalies com a mitjà de desplaçament. El Circuit de la Comunitat Valenciana “Ricardo Tormo” és l’únic dels circuits nacionals que compta amb una connexió directa mitjançant ferrocarril i el segon circuit a incorporar el tren com a mitjà de transport a Europa.
 
Per a més informació els clients poden dirigir-se a les oficines d’atenció a client de les estacions, a el nombre d’informació de Renfe 912.320.320 ia la pàgina web www.renfe.com.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*