Requena millora el parc dels Pedrones

Post també disponible en: Castellano

Des de l’Ajuntament de Requena s’informa de les millores que s’han efectuat al parc dels Pedrones, gràcies al Pla d’Inversions de la Diputació de València. Aquestes millores s’han escomés pel fet que el parc dels Pedrones presentava un estat molt deteriorat i necessitava amb urgència una renovació a fons.

La solució adoptada ha perseguit els següents objectius:

  • Adequació i reparació del ferm i paraments del frontó, per a aconseguir una pista funcional.
  • Creació d’un itinerari accessible dins del parc fins a l’arribada al centre social.
  • Mantindre una zona de terra per als tradicionals gaspatxos o paelles.
  • Creació d’un espai ampli tipus “plaça” per a la trobada dels veïns dels Pedrones, eliminant les escales i dotant el parc d’enllumenat.
  • Renovació i reparació dels jocs infantils i del mobiliari urbà.

Des del consistori requenense som conscients que l’actual estat de l’obra no compleix l’estipulat en el projecte original, sobretot quant als elements de joc, alguna cosa que, en tot cas, no serà en absolut definitiu. En cap moment s’han donat les obres per acabades ni s’ha signat l’Acta de recepció. Les obres no es rebran fins que s’ajusten a les determinacions del projecte tècnic aprovat i s’executen les millores oferides per l’empresa adjudicatària.
Tant els tècnics com els serveis jurídics del consistori requenense estan estudiant prendre les mesures que s’estimen oportunes, sempre que no es complisca l’estipulat en el projecte, entre les quals s’inclou actuar contra l’empresa adjudicatària amb la impossibilitat de contractar amb l’administració pública local en un termini de dos anys.
Sens dubte pensem que això seria l’últim recurs i esperem que el projecte es finalitze conforme al projecte estipulat, perquè la ciutadania dels Pedrones puga gaudir del parc completament renovat al més prompte possible.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*