Requena obri les inscripcions al programa “Nadal Entranyables” 2019

Requena abre inscripciones en el programa “Navidades Entrañables” 2019
Requena abre inscripciones en el programa “Navidades Entrañables” 2019.

Post també disponible en: Castellano

El termini per a presentar sol·licituds finalitza el dia 8 de novembre de 2019, i el programa està dirigit a persones majors del municipi que visquen soles i tinguen impossibilitat material de reunir-se amb els seus familiars en les dates nadalenques

La Direcció General de Persones Majors de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives promou el programa Nadal Entranyable amb què es pretén oferir companyia en les festes nadalenques a persones majors de la Comunitat Valenciana que viuen soles o que per diverses circumstàncies, no tenen familiars pròxims amb qui compartir estes dates tan assenyalades.

En concret, el programa consistix en l’estada durant 5 dies (4 nits) en un hotel de la província de València, durant els dies 23 a 27 de desembre de 2019.

Els requisits per gaudir del programa són:

  • Residir a la Comunitat Valenciana.
  • Ser major de 65 anys, o ser pensionista amb 60 anys complits.
  • No patir trastorns de la conducta que puguen afectar i distorsionar la convivència en un centre residencial col·lectiu.
  • Valdre’s de manera autònoma per a les activitats bàsiques de la vida diària.
  • VIURE A SOLES amb impossibilitat material d’reunir-se amb amics i familiars.

El termini per presentar sol·licituds finalitza el dia 8 de novembre de el 2019.

Les Regidories de Servicis Socials i de Persones Majors del M.I. Ajuntament de Requena col·laboren de manera directa en este programa de la Direcció General de Servicis Socials i Persones en Situació de Dependència de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Per a més informació i tramitació de sol·licituds, les persones interessades a inscriure’s a este programa poden dirigir-se al Departament Municipal de Servicis Socials (C/ Villajoyosa, 6) o cridant al telèfon 96 001 06 02.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*