Riba-roja deixarà l’entrada lliure a la piscina municipal davant l’onada de calor d’aquests dies i mobilitza els seus efectius davant el risc d’incendi

Post també disponible en: Castellano

L’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, s’ha reunit aquest dijous 12 d’agost amb la prefectura de la Policia Local, Protecció Civil i la Guàrdia Civil per a tractar l’onada de calor que ha posat en zona de risc tota la Comunitat Valenciana i zones d’alt risc d’incendi.
 
Raga ha demanat reforçar la vigilància de la zona del Parc Natural del Túria, la Vallesa, El Flare, Els Rodanes, les urbanitzacions i els disseminats per a previndre qualsevol tipus d’incendi. A més, la Generalitat Valenciana ha decisió limitar l’accés al propi parc natural per a evitar qualsevol tipus de situació de risc. 
 
“Es tracta d’una labor molt important per part dels cossos i seguretat en la prevenció davant les altes temperatures que s’esperen per als pròxims dies, per això, mantindrem una vigilància especial al parc natural, per a protegir aquest patrimoni natural i també per a evitar un risc per a les persones, tenint en compte la ubicació de nuclis habitats en aquesta zona”, ha afirmat l’alcalde. 
 
Raga ha informat a més que, a causa de les altes temperatures, l’accés a la piscina municipal serà gratuït a partir d’aquest pròxim divendres fins al diumenge, fins a completar aforament i amb les mesures de seguretat necessàries per la situació sanitària.
 
“És una mesura que ja hem pres en anteriors ocasions i que permet que els nostres veïns i veïnes puguen accedir a un punt d’aigua vigilat, per a evitar així més aglomeracions al parc natural i qualsevol risc d’incendi o de colp de calor” ha afegit Raga alhora que ha recalcat la importància d’hidratar-se i seguir els consells del centre d’emergències.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*