Robert Raga anuncia la seua intenció de presentar-se a les pròximes eleccions municipals

El alcalde del PSPV-PSOE, Robert Raga.
El alcalde del PSPV-PSOE, Robert Raga.

Post també disponible en: Castellano

L’alcalde de Riba-roja subratlla el seu compromís amb la ciutadania

L’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga ha anunciat aquest dimarts 21 de setembre durant el ple extraordinari sobre l’estat del municipi, la seua intenció de tornar a presentar-se a la pròximes eleccions municipals que tindran lloc al maig del 2023.
L’alcalde estava concloent la seua intervenció sobre la gestió realitzada per l’equip de govern socialista, quan “amb permís del partit que és el que m’ha permés arribar fins ací” ha afirmat que el seu desig és acabar el seu compromís amb els veïns i veïnes de tindre ”el municipi de futur que es mereixen”.
Així, ha explicat que la pandèmia ha soscavat l’agenda i els plans, retardant els objectius de transformació i que “aqueix fet és suficient de per si” com per a plantejar una moratòria en la seua continuïtat com a alcalde.
“Moltes persones m’han preguntat aquestes últimes setmanes sobre les meues intencions de futur i crec que és honest traslladar que amb el suport del meu partit i el de la ciutadania, el meu desig real és poder completar el meu compromís personal” ha explicat Raga alhora que ha confessat el suport i el desig que li va traslladar el president de la seua agrupació previ a la seua defunció per culpa del COVID, que continuara “liderant aqueix projecte de futur de Riba-roja”.
L’alcalde ha tingut paraules d’afecte i record cap al president de l’agrupació, així com cap a les víctimes i familiars de la pandèmia, i ha rebut l’enhorabona del seu equip de govern després de l’anunci.
Robert Raga és alcalde des del 2015, quan aconseguisc coalició de govern amb Esquerra, Compromís i Podemos. En 2019 la ciutadania va recolzar amb més vots la seua gestió i va obtindre majoria absoluta, passant de 6 regidors a 11 en l’actualitat. El socialista està actualment bolcat a transformar el seu municipi a nivell d’infraestructures i serveis per a bolcar-los completament cap a la ciutadania de manera pròxima i moderna, a més de sostenible.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*