S’ajorna a octubre de 2021 la Fira Utiel Gastronòmica d’aquest any per la possibilitat de rebrots de coronavirus

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament d’Utiel i el comitè organitzador de la Fira Utiel Gastronòmica han acordat “per unanimitat suspendre l’edició 2020 tenint en compte l’actual situació d’alerta sanitària provocada per la COVID-19 i la possibilitat de rebrots de la malaltia al llarg de l’any , segons han informat fonts municipals.

“Una decisió especialment dolorosa ja que aquest any la fira complia 25 anys i l’organització havia planificat novetats per a la celebració del seu aniversari”, han afegit.

No obstant això, “la incertesa que la crisi sanitària està generant i les dificultats que suposa la posada en marxa d’una fira agroalimentària d’aquestes característiques en període d’alerta sanitària, han portat a prendre aquesta determinació”.

Cal destacar que Utiel Gastronòmica s’ha convertit en un dels principals reclams turístics de la Comunitat Valenciana i atrau milers de visitants cada any. A més, la fira suposa el desplaçament d’expositors de diferents punts de la geografia espanyola.

“Tenint en compte aquestes circumstàncies, la posada en marxa d’Utiel Gastronòmica suposaria un risc per a la seguretat i la salut de tots”, segons les fonts municipals.

L’Ajuntament d’Utiel i els representants dels sectors agroalimentari, hostaler i turístic implicats en l’organització d’aquesta fira, han “lamentat haver de prendre aquesta decisió”, però han coincidit en la “necessitat de suspendre totes les activitats programades a la XXV edició d’Utiel Gastronòmica com una mostra de responsabilitat davant l’actual escenari de pandèmia”.

El consistori utielano i la comissió organitzadora envien un missatge de “ànim a tots els participants” i esperen “amb especial il·lusió l’arribada de la XXV edició de la Fira Utiel Gastronòmica el 2021”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*