Sanitat desplega un dispositiu específic davant el Campionat Mundial de Motociclisme de Xest

Parte del dispositivo de seguridad organizado con motivo del GP en Cheste.

Post també disponible en: Castellano

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha previst un dispositiu específic amb motiu del Campionat Mundial de Motociclisme que se celebra al Circuit Ricardo Tormo de Xest, des del divendres dia 15 i fins al diumenge 17 de novembre.

En concret, aquest dispositiu prestarà assistència sanitària en les vies d’accés a l’circuit, en les poblacions adjacents i en les vies de comunicació, mentre que les zones de pista i àrees destinades a públic seran ateses pels dispositius que estableix i coordina el propi Centre metge de l’Circuit de Xest.

El dispositiu de la Conselleria de Sanitat està compost per una unitat de SAMU, amb la seva dotació habitual de personal mèdic, d’infermeria i de tècnic en emergències sanitàries, que estarà situada en el trajecte de l’A-3, durant els tres dies del Gran premi.

Així mateix, es disposarà una unitat assistencial amb personal d’infermeria i tècnic en emergències sanitàries, en les rodalies de centre de salut de Xest. Finalment, completa el dispositiu assistencial una unitat de SVB (Suport Vital Bàsic), dotada de dos tècnics en emergències sanitàries, que es desplaçarà als voltants del municipi.

A més, el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) de València, és el responsable de coordinar el dispositiu preventiu, de l’evacuació de les persones ferides des del lloc de l’emergència als centres hospitalaris, alertar els hospitals, facilitar els recursos sanitaris en cas de necessitat i realitzar la coordinació intersectorial en cas de catàstrofe o accident de múltiples víctimes.

D’altra banda, el Centre de Salut de Xest i l’Hospital de Manises reforcen les seves respectives plantilles i s’ha pre-alertat, per assegurar l’atenció davant de qualsevol possible emergència, als hospitals La Fe i General de València i el de Requena, així com a un helicòpter medicalitzat.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*