Serveis Socials d’Utiel inicia la tramitació del programa “Nadal entranyable”

Post també disponible en: Castellano

La Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de Persones Majors, posa en marxa un any més el programa d’autonomia i envelliment actiu: “Nadal entranyable” anteriorment denominat “No estigues només per Nadal”.

L’Ajuntament d’Utiel, a través del departament de Serveis Socials, facilita la tramitació d’aquest programa dirigit a persones majors gestionant directament les sol·licituds fins al 6 de novembre.

Beneficiaris del programa “Nadal entranyable”

El programa va dirigit a persones grans que puguin realitzar per si soles les activitats bàsiques de la vida diària, que visquin soles, no tinguin família o presentin conflicte greu i tinguin dificultats de socialització, és a dir de connexió amb altres grups d’iguals o associacions, de cara a gaudir del dia de Nadal acompanyades per altres persones.

Requisits de sol·licitants

Per poder accedir a aquest programa les persones sol·licitants hauran de residir a la Comunitat Valenciana, ser major de 65 anys o pensionista amb 60, no patir cap trastorn de conducta que pugui distorsionar la convivència, valer-se per si i viure sol o sola amb impossibilitat de reunir-se amb familiars o amistats.

Prestacions del Programa

Les estades d’aquest programa estan programades del 23 al 27 de desembre en un hotel de costa de la província en règim de pensió completa. Inclou transport, segur col·lectiu de viatge, sopar especial de Nit de Nadal i dinar especial de Nadal.

Sol·licituds fins el 6 de novembre

Els majors d’Utiel i pedanies interessats en tramitar les sol·licituds es poden dirigir-se al departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Utiel sol·licitant cita prèvia al 96.217 05 04. El termini està obert fins al 6 de novembre.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*