Servicis Socials d’Utiel inicia tallers dirigits beneficiaris de la Renda Valenciana d’Inclusió

Servicios Sociales de Utiel inicia talleres dirigidos a beneficiarios de la Renta Valenciana de Inclusión.
Servicios Sociales de Utiel inicia talleres dirigidos a beneficiarios de la Renta Valenciana de Inclusión.

Post també disponible en: Castellano

El departament de Servicis Socials de l’Ajuntament d’Utiel ha començat a desenrotllar els itineraris de la llei de la Renda Valenciana d’Inclusió (RVI) . Es tracta d’un programa de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives dirigit a unitats de convivència que inclou un procés formatiu d’inclusió social i laboral així com prestacions econòmiques en funció de la situació de vulnerabilitat econòmica, social o laboral de la persona i el seu entorn familiar.

Dins del pla d’accions de la Renda Valenciana d’Inclusió per a afavorir la inserció social, l’Ajuntament d’Utiel ha programat uns quants tallers formatius estructurats en quatre sessions d’una hora i mitja cada una.

En concret, el passat 31 d’octubre, es començava a impartir el taller de parentalidad positiva que inclou diferents àrees temàtiques: Gestió de l’economia domèstica, necessitats bàsiques en la infància, habilitats marentales i parentals i la importància de l’educació formal, no formal i informal. Els tallers se celebraran durant els mesos de novembre i desembre de 2019 i el primer semestre de 2020 i s’adaptaran a les demandes i necessitats dels beneficiaris de la Renda Valenciana d’Inclusió.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*