Set Aigües aconsegueix de la Guàrdia Civil el compromís d’una major vigilància policial després de la visita dels seus màxims responsables a València

El equipo de Gobierno de Siete Aguas con los altos responsables de la Guardia Civil en Valencia.
El equipo de Gobierno de Siete Aguas con los altos responsables de la Guardia Civil en Valencia.

Post també disponible en: Castellano

El equipo de Gobierno de Siete Aguas con los altos responsables de la Guardia Civil en Valencia.
L’equip de Govern de Set Aigües amb els alts responsables de la Guàrdia Civil a València.

“L’equip de Govern de Set Aigües ha estat fent gestions amb el més alt de la Guàrdia Civil per aconseguir una visita al municipi per mantenir una reunió i expressar necessitats i inquietuds”, tal com han informat fonts municipals.

“Aquest dijous passat es va aconseguir la visita al municipi de l’Excm. Sr. José Hermida Blanc (General Cap de la VI Zona de la Guàrdia Civil a la Comunitat Valenciana), Il·lm. Sr. Amador Escalada Sánchez (Coronel Cap de la Comandància de la Guàrdia civil de València), Il·lm. Sr. Bernardo Baldanta Llamas (Coronel Cap de la Plana Major de la VI Zona de la Guàrdia civil a la Comunitat Valenciana), D. Juan Bermejo Moremo (Capità Cap de la Tercera Companyia de la guàrdia civil de Requena) i D. José Cazalilla (Cap lloc de la caserna Setaigües) “, han afegit.

“La jornada va ser molt agradable i fructífera on s’han establerts compromisos per part de la Guàrdia Civil després de les demandes de l’equip de govern aconseguint punts tan importants com una major vigilància al municipi, realitzar controls a les entrades i sortides al municipi com urbanitzacions per evitar robatoris com s’està fent ara, reforçar la lluita antidroga amb un equip especialitzat, cobrir les places lliures de la plantilla, informació com funcionament per fer una campanya d’accés a AlertCops que és un servei d’alertes de seguretat ciutadana de les Forces i Cossos de Seguretat, un vehicle nou tot terreny tan necessari i la confirmació de la continuïtat de caserna de Set Aigües per molts anys més “.

L’Alcalde de Set Aigües, Santiago Mas, va oferir al general José Hermida que signés al llibre de visites d’honor a Set Aigües “pel seu compromís cap al nostre municipi, donant-los les gràcies per adquirir les nostres necessitats com a compromisos que es van fer realitat en breu “.

Se’ls ha transmès la “importància de la Guàrdia Civil en Set Aigües” donant-los una dada com que l’antic quarter de la població era de 1855 “quan la Guàrdia Civil es va fundar el 1844, això vol dir que 11 anys més tard Setaigües disposava dels primers casernes de la Guàrdia Civil a Espanya. Avui en dia la nova caserna que són dependències municipals i està arrendat per un preu simbòlic a canvi de prestar un servei de seguretat al municipi compta amb habitatges adossats. a la visita del mateix acompanyant al General l’equip de Govern van transmetre que els habitatges estaven molt bé i que és un honor tenir dependències així perquè Guàrdies Civils demanin el lloc de Set Aigües “.

Homenaje por ser este año el 25 aniversario del asesinato de los dos guardias civiles en Siete Aguas en 1994.
Homenatge per ser aquest any el 25 aniversari de l’assassinat dels dos guàrdies civils en Set Aigües en 1994.

Es va baixar al monòlit en homenatge per ser aquest any el 25 aniversari de l’assassinat dels dos guàrdies civils en Set Aigües en 1994, el sergent Sr. Manuel Sousa Casat i l’agent D. Florentino Sánchez, on el General i alcalde han dipositat un ram de flors.

“S’ha aprofitat per mostrar les riqueses de Set Aigües com la font dels Set Canelles, la nostra història entre elles el Pont del Real, construït el 1782, i una de les poques obres d’arquitectura civil que resten del regnat de Carles III”, han finalitzat des de l’Ajuntament local.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*