S’executa un mur de contenció en El Remei i l’enderrocament d’antics depòsits d’aigua en estat ruïnós a Utiel

Post també disponible en: Castellano

Les obres estan incloses en el Pla d’Inversions 2020-2021 de la Diputació de València i amb un import d’al voltant de 55.000 euros.

Ja han conclòs en el municipi d’Utiel diverses obres públiques vinculades a la millora de l’entorn urbà incloses en el Pla d’Inversions 2020-2021 de la Diputació de València per un muntant total de 54.450 euros.

Així, s’ha executat un mur de contenció en la pedania del Remei situat en els voltants de l’Ermita La nostra Senyora del Remei.

En concret l’actuació ha suposat la demolició parcial de l’anterior obra que havia cedit per la pròpia pressió de l’arbratge i la construcció d’un mur d’escullera de 25 metres de llarg i una amplària variable de 2 a 6,20 metres per a la sustentació del talús en aquest tram de la carretera d’accés a l’Ermita. A més, l’obra ha inclòs la reposició del paviment deteriorat de la Plaça pròxima a aquestes intervencions.

D’altra banda, s’ha procedit a l’enderrocament dels antics depòsits d’emmagatzematge d’aigua potable situats en Avinguda de Moya, pròxims a la pista d’atletisme d’Utiel.

La demolició d’aquests depòsits de formigó de grans dimensions s’ha dut a terme a causa de l’estat ruïnós d’aquestes instal·lacions construïdes en els anys 30 ja obsoletes i inoperatives i al perill d’ensulsiada sobtada i incontrolada que podria produir-se amb el problema de seguretat que comportaria.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*