S’obri el termini de sol·licitud o renovació del bono metro anual per a jubilats i pensionistes de l’Eliana

Post també disponible en: Castellano

Les persones jubilades, pensionistes o amb una discapacitat igual o superior al 65 per cent empadronades a l’Eliana podran sol·licitar o renovar el seu títol de transport en virtut del conveni existent entre l’Ajuntament i Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana. La mesura proporcionarà als beneficiaris un preu anual reduït el que suposa un important avantatge econòmic.

Les sol·licituds es podran fer entre el 29 de juny i el 13 de juliol tots dos inclusivament, en horari de 10.30 a 13.30, els dies 29 i 30 de juny i 1, 2, 3 i 13 de juliol en les oficines del Centre Sociocultural i els dies 6, 7, 8, 9 i 10 de juliol en les dependències de Benestar Social.

Les persones que desitgen fer la seua sol·licitud, hauran de completar el formulari i abonar l’autoliquidació que es posarà a la disposició de l’interessat i aportar fotocòpia del document de número de compte, perquè en el seu cas s’abone el reintegrament, i una justificació que acredite la seua condició de jubilat, pensionista o discapacitat igual o superior al 65 per cent (només en altes noves o renovacions de persones la situació de les quals haja canviat), a més del DNI original en cas de noves altes. També cal una fotografia personal grandària carnet, que realitzarà el personal de l’Ajuntament a cada veí o veïna en el moment d’entregar la documentació

Segons la regidora de Benestar Social, María José Valenzuela, “amb aquesta mesura s’afavoreix un any més la mobilitat de les persones majors quant al mig ferroviari es refereix, facilitant els seus títols de transport a uns preus molt avantatjosos”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*