SPB y la Fundación Cajacheste patrocinan las equipaciones deportivas de las Escuelas Deportivas Municipales de Cheste

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament ha signat aquesta setmana el conveni acordat el passat mes de juliol amb l’empresa local SPB i amb la Fundació cajacheste, mitjançant el qual les dues entitats assumixen el patrocini de les equipacions esportives de tot l’alumnat de les Escoles Esportives Municipals (EDM) per a la temporada 2020-21.

Concretament, SPB, empresa que subvenciona els uniformes de les EDM des de fa diverses temporades, aportarà 20.000 euros; per la seua banda, la Fundació cajacheste invertirà 15.000 euros. “Aquesta col·laboració suposa un estalvi molt important per al consistori en els temps difícils que estem vivint”, ha destacat el regidor d’Esports, Francisco Llorens. “A canvi del patrocini, les equipacions portaran el logotip de les dues entitats”.

Van participar en la signatura el president i director general de SPB, Miguel Burdeos; el president de la Fundació cajacheste, Fernando Nadal, i l’alcalde de Cheste, José Morell. “Amb aquesta aportació econòmica, tant SPB com a la Fundació cajacheste mostren, una vegada més, la seua implicació amb l’esport a nivell local i des de l’Ajuntament els estem molt agraïts”, ha apuntat l’alcalde.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*