Toni Gaspar visita les obres d’accés a Turís per la CV-50 que ha subvencionat la Diputació de València

Toni Gaspar visita las obras de acceso a Turís por la CV-50 que ha subvencionado la Diputación de Valencia.
Toni Gaspar visita las obras de acceso a Turís por la CV-50 que ha subvencionado la Diputación de Valencia.

Post també disponible en: Castellano

Toni Gaspar visita las obras de acceso a Turís por la CV-50 que ha subvencionado la Diputación de Valencia.
Toni Gaspar visita les obres d’accés a Turís per la CV-50 que ha subvencionat la Diputació de València.

El President de la Diputació de València, Antoni Gaspar, ha estat en Turís per comprovar el resultat de les obres que s’han dut a terme per condicionar i millorar el tram de carretera que va des de l’accés al municipi per la CV-50 fins a la rotonda d’entrada al nucli urbà.

Esta actuació ha comptat amb les Inversions Financerament Sostenibles (IFS) de l’entitat provincial i ha consistit en l’asfaltat i senyalització de la via així com la canalització d’aigües i la reparació de camins adjacents.

Igualment s’ha creat un pas de vianants que connecta la rotonda d’entrada al municipi amb la via de servei que condueix fins a Godelleta i s’ha condicionat la Fonteta del Poll, un paratge emblemàtic per als turisans pel qual discorre el nou pas de vianants.

Segons explica l’Alcalde, Eugenio Fortaña, “es tracta d’una obra necessària quant a la circulació de vehicles i també, donada la gran afluència de vianants que accedeixen a la via de servei, garantim la seguretat del vianant i contribuïm a disminuir la perillositat”. 

“Cal reconéixer el treball que es fa des de la Diputació”, asegura Fortaña, “ja que sense eixa ajuda els municipis com el nostre no podríem afrontar moltes de les actuacions que duguem a terme i que estan destinades sempre a millorar la vida de la ciutadania”.

Per la seua part Toni Gaspar destacà que “en estos quatre anys en la Diputació hem decidit que ningú com els mateixos municipis, a través dels seus ajuntaments, poden saber quines són les prioritats. I per això són els consistoris els qui decideixen què volen millorar o executar amb estes ajudes sense obligar-los a utilitzar-les per a alguna cosa en concret”.

El Ayuntamiento se ha hecho cargo de la vía de peatones.
L’Ajuntament s’ha fet càrrec de la via de vianants.
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*