Treball inspecciona en les empreses agràries l’ús continuat de contractes temporals

Post també disponible en: Castellano

Segons l’organització agrària AVA-Asaja, la Inspecció de Treball i Seguretat Social, ha posat en marxa un pla de xoc per a comunicar a les empreses l’ús continuat de contractes temporals, durant una duració superior als períodes màxims autoritzats per la legislació laboral, i sol·licitar-los que els transformen en contractes fixos o fixos discontinus.
L’organització exposa els principals supòsits que inspecciona l’òrgan dependent del Ministeri de Treball i Economia Social: Encadenament de dos o més contractes temporals en una mateixa empresa, amb o sense solució de continuïtat, per un període superior a 24 mesos en un període de 30 mesos i contractes d’obra o servei determinat en vigor des de fa més de 36 mesos.
Les comunicacions que estan començant a arribar a les empreses agràries adverteixen que “aquells contractes que no siguen transformats en el termini d’un mes des de la recepció de la carta seran objecte de la corresponent actuació inspectora per la respectiva Inspecció Provincial de Treball i Seguretat Social” expliquen des de AVA-Asaja. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*