Trenta persones gaudeixen d’una travessia nocturna sota la lluna plena organitzada per la regidoria de Medi Ambient

Post també disponible en: Castellano

Dijous passat, 14 de juliol, la regidoria de Medi Ambient va organitzar una travessia nocturna de 6,2 km per a donar a conéixer l’entorn de la Cárcama. Van participar en l’expedició 30 persones, guiades per experts de l’empresa Turamiza i per l’educadora ambiental de l’Ajuntament, Sandra Fraile, els qui van explicar les característiques del terreny, la fauna i flora autòctona i altres peculiaritats del camí, com la presència d’estructures construïdes mitjançant la tècnica de pedra en sec. A més, van acompanyar als i les senderistes un grup de persones voluntàries de Protecció Civil, arribant així a sumar 40 caminantes. 
“Amb aquesta mena d’activitats volem potenciar l’ús de les senderes del nostre municipi. Des de la regidoria de Medi Ambient hem condicionat diversos d’ells i hem dut a terme treballs de senyalització perquè siguen més accessibles. El nostre projecte contempla continuar condicionant aquest tipus de camins que poden recórrer-se fent senderisme, com és el cas del camí de l’Aguilar o el de la Cárcama”, explica el regidor, David Pujals. “En la ruta del passat dijous vam gaudir d’unes vistes meravelloses, gràcies a la llum de la lluna plena en un cel buidat. A més, practiquem la marxa nòrdica, ja que va caldre pujar amb l’ajuda de pals. La nostra idea és continuar programant aquest tipus d’eixides, no sols destinades a persones adultes, sinó també per a realitzar-les en família o amb animals de companyia”.
La travessia es va desenvolupar al llarg de 3 hores i mitja, incloent-hi el temps de parada per a sopar, i va passar per la senda del Ganivet fins a arribar a la caseta forestal, per a baixar després fins a la Cárcama. “La gent va quedar molt satisfeta d’haver viscut aquesta experiència senderista nocturna i ens va traslladar les seues ganes de realitzar noves rutes. Per part de l’organització agraïm el bon acolliment de l’activitat, així com la col·laboració de Protecció Civil per a dur-la a terme”, apunta Pujals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*