Turís recauda més de 17.000 euros contra el càncer durant 2017

L'Alcalde, Eugenio Fortaña, i la regidora de Benestar Social, Núria Montero amb les integrantes de la associació.

Post també disponible en: Castellano

L'Alcalde, Eugenio Fortaña, i la regidora de Benestar Social, Núria Montero amb les integrantes de la associació.
L’Alcalde, Eugenio Fortaña, i la regidora de Benestar Social, Núria Montero amb les integrantes de la associació.

La Junta Provincial ha distingit per tercera vegada consecutiva a la Junta Local Contra el Càncer de Turís per l’increment de la recaptació que s’ha aconseguit a través de les diferents iniciatives que es desenvolupen al llarg de l’any. En esta ocasió l’esforç ha sigut important, ja que s’ha passat de 13.000 euros en 2016 a més de 17.000 en 2017.

L’Alcalde, Eugenio Fortaña, i la regidora de Benestar Social, Núria Montero, han arreplegat en la seu provincial esta menció honorífica que a partir d’ara estarà plasmada en el Llibre d’Honor de la Junta Local.

El sopar contra el càncer i la posterior tómbola així com la col·lecta que tradicionalment se celebren durant les festes d’agost, la masterclass de zumba benèfica, la donació de particulars i la celebració, per primera vegada, de la Run Càncer són les diferents iniciatives que van mobilitzar a tots els veïns.

“És meravellós que fa tres anys consecutius que augmentem la recaptació, però vist el treball que realitza la junta local contra el càncer i com s’impliquen els turisans i turisanes en esta causa, em sembla lògic. La resposta a cada iniciativa és massiva”, explica la regidora de Benestar Social, Núria Montero.

També l’alcalde, Eugenio Fortaña, es mostra orgullós dels seus paisans i paisanes: “Estem parlant que de l’any passat a aquest s’ha augmentat la recaptació en 4.000 euros, i açò és molt destacable. És un èxit col·lectiu, com a societat implicada i conscienciada en la lluita contra aquesta malaltia, i jo com a alcalde no puc més que agrair el treball i animar al fet que seguim així participant en totes les activitats que es desenvolupen al llarg de 2018”.

 

 

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*