UGT denuncia que l’Hospital de Llíria “acumula a les seues instal·lacions residus contaminants de Covid-19”

Post també disponible en: Castellano

UGT recorre la no obligació de subrogar a el personal de manteniment dels hospitals valencians

Els departaments afectats són els de València-Arnau de Vilanova-Llíria, Departament de Salut València-La Fe, Departament de Xàtiva-Ontinyent, Departament d’Elda, Departament d’Alacant-Hospital General i el Departament d’Oriola.

En el cas de Llíria, “s’acumulen bosses amb residus que procedeixen de pacients infectats per coronavirus ingressats a l’hospital i que s’emmagatzemen al moll de mercaderies, al costat de l’entrada de personal i les empreses de serveis”, segons UGT.

“Aquest emmagatzematge, representa un problema molt gran de salut pública per l’acumulació de residus contaminants incomplint la normativa i porten allà ja un mes”, asseguren treballadors de l’hospital.

Es tracta d’una mica més de 170 treballadors externs de climatització, obra, pintura o serralleria. Des de la UGT han reclamat que es reconegui “la professionalitat d’aquests treballadors, fonamental per al manteniment dels hospitals i que coneixen a la perfecció una tasca tan específica com a imprescindible”. També han sol·licitat mesures cautelars per als treballadors fins que es dicti sentència.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*