Un centenar de xiquets i xiquetes participa en l’Escola Brain training a Xest

Post també disponible en: Castellano

Divendres passat, 8 de setembre, va finalitzar l’Escola Brain training, programada per les Regidories d’Igualtat i Joventut amb l’objectiu d’ajudar les famílies a conciliar durant la setmana prèvia a l’inici del curs escolar, oferint una proposta gratuïta d’oci i diversió per als xiquets i xiquetes de la població nascuts entre 2011 i 2019.

“L’escola ha tingut molt bon acolliment, amb totes les places cobertes; l’any que ve la intentarem ampliar perquè ningú es quede sense poder participar”, ha explicat la regidora d’Igualtat, Brenda Jiménez. “Els xiquets i les xiquetes han gaudit treballant en els diferents tallers i han pogut decidir algunes de les activitats que els abellia fer cada dia”.

L’Escola és un projecte de l’empresa AUCA en el qual es treballen les intel·ligències múltiples a través d’un fil argumental d’una scape room. Així, durant tota la setmana passada, el centenar de xiquets i xiquetes inscrits a l’escola va participar en diferents jocs que van concloure el divendres amb la resolució dels enigmes plantejats i amb una visita als inflables de les piscines municipals, activitat organitzada per la Regidoria d’Esports, oberta també al públic en general.

“La programació de l’escola, definida per l’empresa organitzadora, ha consistit a proposar als i les participants diferents proves que els han conduït a descobrir la caixa misteriosa i obtindre el seu diploma d’agents per a salvar el Planeta; paral·lelament s’han dut a terme activitats esportives, relacionades amb el Medi Ambient i manualitats, adequades als dos grups d’edats”, explicava la coordinadora de l’escola, Ángela García Pérez.

L’escola ha comptat amb 9 monitores, entre elles una coordinadora i una especialista per a l’atenció d’alumnat amb necessitats educatives especials.

“Agraïsc el treball realitzat per Auca i les seues monitores, i la col·laboració del nostre conserge del pavelló i de les regidories d’Esports i Educació”, ha apuntat Jiménez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*