Un passeig amb bici i una nordic walk centren les activitats de Pasqua de Benaguasil

Post també disponible en: Castellano

Les activitats es realitzaran els dies 6 i 8 d’abril mantenint totes les mesures de seguretat i higiene requerides.

L’Ajuntament de Benaguasil, a través de les àrees d’Esports i Joventut, ha presentat el programa d’activitats de Pasqua que se celebraran els dies 6 i 8 d’abril, i que tindran lloc a l’aire lliure amb la finalitat d’adaptar-se a la situació sanitària i garantir la seguretat de tots els participants.

Sota el lema “Pasqua esportiva”, la iniciativa municipal inclou una jornada de marxa nòrdica, una activitat esportiva que aporta nombrosos beneficis per a la salut i que consisteix a caminar a l’aire lliure amb uns bastons especials que seran facilitats als participants pel Consistori. La caminada d’11 quilómetros discorrerà per Benaguasil-La Buitrera-Santa Bàrbara-Sant Miquel i Benaguasil.

L’altra activitat impulsada per la regidoria d’Esports serà un passeig amb bici de 21 quilómetros de recorregut fins al paratge natural de la Fenosa, amb el qual es pretén fomentar l’ús de la bicicleta i un estil de vida saludable en un ambient cordial, lúdic i divertit.

Des de l’àrea d’Esports, l’edil Rubén Araque ha assenyalat que “a causa de la situació, des de l’Ajuntament hem optat per unes activitats per a xiquets diferents a les d’altres anys, en les quals l’activitat física a l’aire lliure, la salut i el benestar, a més de la naturalesa seran les protagonistes”. Araque ha animat als joves a participar en les activitats previstes, seguint sempre les recomanacions sanitàries d’ús de màscara, distanciament social i l’ús de gel.

“Salut al teu barri”

Paral·lelament a aquesta iniciativa i amb la finalitat d’acostar l’activitat física a tots els barris del municipi també s’ha presentat el programa municipal “Salut al teu barri”, que es posarà en marxa al llarg del mes d’abril i, que consistirà a realitzar activitats esportives dirigides per un monitor els dissabtes en diferents zones verdes del municipi de cara a la pràctica esportiva i saludable de la població.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*