Utiel augmenta a 19.000 € les ajudes al transport i residència per a estudiants del municipi en la seua tercera convocatòria

Post també disponible en: Castellano

Els alumnes que cursen estudis reglats fora de la localitat poden presentar les sol·licituds fins al 8 de novembre.

L’Ajuntament d’Utiel ha convocat per tercer any consecutiu les ajudes destinades a sufragar despeses de desplaçament o residència per a estudiants empadronats en el municipi augmentant la partida econòmica dirigida a aquestes ajudes a 19.000 euros.

Una línia de beques que partia l’any 2019 amb una dotació de 10.000 € i que va passar a incrementar-se en un 50% l’any 2020, aconseguint els 15.000 €. En aquesta tercera convocatòria, el consistori utielano torna a augmentar la inversió destinant 19.000 € per a les ajudes d’aquest curs acadèmic 2021/2022. 

D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Utiel, a través de la regidoria d’Educació, mostra un any més el seu compromís amb la formació dels joves utielanos fent costat a les famílies que tenen fills cursant estudis en altres poblacions i que han d’afrontar nombroses despeses derivades d’aquesta formació. 

En concret les beques van destinades a sufragar les despeses de desplaçament i/o residència d’estudiants utielanos que cursen estudis universitaris, de formació professional bàsica, cicles formatius de grau mitjà o superior o ensenyaments artístics superiors anara de la localitat.

Requisits dels beneficiaris

Per a accedir a aquestes ajudes, els sol·licitants han d’estar empadronats a Utiel i estar matriculats en el curs acadèmic 2021/2021 en ensenyaments de règim presencial per a les quals no existisca oferta formativa a Utiel.

En les sol·licituds es tindrà en compte el nivell de renda, circumstàncies soci-familiars, així com qualificacions acadèmiques del curs anterior entre altres requisits de baremació.

En total la partida pressupostària ascendeix a 19.000 € i la quantia de la beca estarà determinada en funció de la distància al centre d’estudis i al nombre de sol·licituds rebudes, podent aconseguir fins als 300 € per estudiant.

Presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds comença hui, 18 d’octubre i finalitzarà el pròxim 8 de novembre. 

Els interessats poden presentar les seues sol·licituds a través de registre d’entrada presencial o mitjançant seu electrònica en el tràmit específic habilitada per a aquesta convocatòria.

Les bases d’aquesta convocatòria i el model de sol·licitud estan disponibles en www.utiel.es

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*