“Utiel, flor de setembre” es consolidarà com a esdeveniment floral anual

Post també disponible en: Castellano

L’aparador floral de la Tómbola de l’Albereda ha tingut un extraordinari acolliment i es plantejarà com un esdeveniment anual en el municipi 

Aquest matí, el regidor de Turisme, Fernando Arenas, i l’alcalde d’Utiel, Fernando Benlliure, han fet el lliurament de diplomes a les floristeries participants en l’esdeveniment floral “Utiel, flor de setembre” en agraïment a l’extraordinària labor realitzada en l’aparador floral que llueix la Tómbola de l’Albereda des d’ahir.

Els tres establiments participants, Floristeria Carla, Maria Luisa i Victoria, han dut a terme un muntatge floral especial amb detalls ornamentals i composicions naturals que han vestit de color i aromes un dels espais més emblemàtics del municipi.
El engalanamiento floral de la Tómbola ha rebut un gran acolliment de tots els utielanos i visitants, convertint-se en el centre de les mirades i un dels espais més fotografiats durant aquests dies.
Després del bon acolliment i la predisposició de les floristeries del municipi per a donar continuïtat a aquest esdeveniment, el consistori consolidarà l’aparador floral com una cita anual en el municipi.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*