Utiel inicia l’elaboració del Pla Urbà d’Actuació Municipal (PUAM)

Post també disponible en: Castellano

S’ha habilitat la plataforma PUAM Utiel en la qual la ciutadania trobarà una enquesta sobre aspectes relacionats amb la projecció urbanística del municipi.

Utiel ha iniciat recentment la redacció del Pla Urbà d’Actuació Municipal (PUAM), document de caràcter estratègic local que descriurà les línies d’actuació del municipi, amb la finalitat d’incorporar els objectius establits per l’Agenda 2030 en el marc del compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i les prioritats futures respecte a obres i serveis en l’agenda urbana municipal. 

Tot això servirà per a avançar en el disseny d’un municipi més habitable, just, inclusiu, saludable, intel·ligent i sostenible, que són en definitiva els grans objectius de la planificació estratègica urbana de la Unió Europea per a la dècada 20-30.

Objectius PUAM Utiel

L’objectiu fonamental del PUAM és facilitar el disseny d’un full de ruta d’actuacions en l’àmbit municipal, participada amb la ciutadania i els agents socials, que permeta integrar les prioritats futures respecte a obres i serveis en l’agenda urbana municipal per a fer del municipi un àmbit de convivència amable, acollidor i saludable.

Amb l’objectiu de conéixer l’opinió de la ciutadania a l’hora de redactar aquest pla urbà d’actuació municipal, s’ha habilitat la plataforma http://puamutiel.participacion-publica.com en la qual els veïns podran emplenar una enquesta sobre qüestions relatives a l’àmbit urbà i territorial (estat de les vies, de l’enllumenat i mobiliari urbà, accessibilitat i eficiència energètica en instal·lacions municipals …) 

L’enquesta estarà activa fins al 31 de setembre en la secció Participa de la web PUAM Utiel

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*